Blogi

BLOGI | Sielun Kipinä

Yleinen virhe, joka estää sinua huomaamasta valonauttajien merkkejä
{
17.02.2021

Valonauttajat ovat koko ajan lähelläsi. Enkelisi ja oppaasi viestivät sinulle monin eri tavoin (mikäli olet sitä itse pyytänyt), mutta on yksi yleinen ajatusvirhe, joka saattaa estää sinua huomaamasta niitä viestejä ja merkkejä, joita sinulle annetaan.

Tämä virhe on oletus siitä, että enkeleiden ja oppaiden merkkien tulisi olla aina jotain todella suurta, alleviivattua ja merkittävää ollakseen ”oikea” merkki. Tämä oletus kuitenkin johtaa sinua harhaan ja saattaa pahimmassa tapauksessa jopa saada sinut luopumaan valonauttajiesi kanssa viestimisestä, koska luulet, että he eivät koskaan vastaa sinulle. Asia ei kuitenkaan ole näin eikä sinun missään tapauksessa kannata luopua pyytämästä apua ja merkkejä. Se, mikä sinun kannattaa tehdä, on tarkistaa omat oletuksesi ja tarkastella asiaa uudesta näkökulmasta.

Enkeleiden ja muiden valonauttajien merkit eivät nimittäin läheskään aina ole mitenkään ”suuria” ja alleviivattuja. Merkityksellisiä ne toki ovat aina. Tosin, en sano etteikö tällaisia suuria ja huomattaviakin merkkejä voisi tulla, sillä varmasti enkelit voivat myös niitä sinulle halutessaan lähettää. Usein nämä viestit ja merkit ovat kuitenkin aika hienovaraisia ja niitä saattaa olla vaikea huomata.

Esimerkiksi, minulle käy usein niin, että kun pyydän enkeleiltä tai muilta valonauttajilta merkkiä, en saa mitään fyysistä esinettä tai asiaa eteeni, vaan tuo merkki saattaa olla vaikkapa yllättävä oivallus, joka putkahtaa mieleeni. Se saattaa olla kirkas selkeyden hetki sekavien ajatusten keskellä, jolloin oivallan ratkaisun käsittelemääni ongelmaan. Tai jos minulla on jostain syystä mieli matalalla, tuo merkki voi olla vaikkapa äkillinen rakkauden aalto, jonka tunnen kehossani. Tällaiset merkit voivat jäädä helposti huomaamatta, koska ne eivät ole niin alleviivattuja kuin vaikkapa jokin konkreettinen esine.

Usein valonauttajien viestit ovat aika hienovaraisia ja niitä saattaa olla vaikea huomata.

Silloin, kun pyydät merkkiä enkeleiltä tai muilta auttajiltasi, muista, ettei tuo merkki tule aina siinä muodossa, kuin odottaisit. Toki jos pyydät jotain tiettyä merkkiä, sinun on syytä myös olettaa saavasi juuri sen – ja valonauttajat mielellään myös sen sinulle järjestävät, jos se on sinulle korkeimmaksi parhaaksi. On kuitenkin hyvä pysyä avoimena myös muunlaisille merkeille, kuin niille joita odotat saavasi. Jos takerrumme johonkin tiettyyn oletukseen merkeistä tai viesteistä, nämä omat odotuksemme saattavat estää meitä huomaamasta muunlaisia viestejä, olivatpa ne kuinka merkityksellisiä hyvänsä.

Pyydän usein enkeleiden apua, jos tunnen vajoavani matalampiin värähtelyihin. Olen huomannut, että tällaiseen pyyntöön tulee vastaus lähestulkoon heti. Joskus tehtyäni illalla tällaisen pyynnön, olen yöllä herännyt valtavaan rakkauden tunteeseen. Enkelit ovat valmiina auttamaan ja viestimään meille heti, kun sitä pyydämme. Meidän tulee ainoastaan osata lukea noita hienovaraisiakin merkkejä ja se tapahtuu myös siten, että yksinkertaisesti luotat siihen, että merkki annetaan sinulle.

Enkeleiden apu tällaisessa tilanteessa voi olla myös vaikkapa se, että mieleesi nousee jokin ajatus tai idea, joka innostaa sinua, tuo sinulle iloa ja joka on kuin kehotus kääntää huomiosi positiiviseen ja sitä kautta nostaa omaa värähtelyäsi. Enkelit eivät siis tee tuota työtä puolestasi, vaan he lempeästi ohjaavat sinut itsesi huomaamaan, mikä asia tässä tilanteessa voisi auttaa.

Luota, että merkki tavalla tai toisella annetaan sinulle

Enkeleiden ja muiden valonauttajien apu on aina sinun korkeimmaksi parhaaksesi tapahtuvaa ja sinulle annetaan juuri ne kokemukset, joihin olet tällä hetkellä valmis ja jotka pystyt ottamaan vastaan. Avoin mieli ja sydän auttavat sinua olemaan vastaanottavainen silloin, kun pyydät valonauttajiesi apua. Tarkkaile erityisesti näitä asioita sen jälkeen, kun olet lähettänyt valonauttajillesi pyynnön merkistä tai viestistä:

  • Äkilliset tunnetilan muutokset positiivisempaan suuntaan
  • Rakkauden tunne
  • Viileät / lämpimät tuulahdukset iholla
  • Kämmenten / päälaen kihelmöinti
  • Yllättävät oivallukset ja ideat
  • Toistuvat sanat, lauseet ja numerot
  • Laulut, jotka alkavat soida päässäsi
  • Yhtäkkinen rauhan tunne sisälläsi, vaikka äskettäin olisit ollut levoton

Nämä kaikki ovat sellaisia hienovaraisia vihjeitä ja merkkejä, jotka helposti saattavat jäädä huomaamatta ellei erityisesti osaa kiinnittää niihin huomiota ja ymmärrä, että ne voivat olla merkkejä valonauttajiltasi. Muista, että voit aina myös pyytää niin selkeää merkkiä, ettei se jää sinulta huomaamatta. Voit myös pyytää jotain tiettyä merkkiä, josta varmasti tiedät enkelisi tai oppaasi olevan lähelläsi.

***

Oletko kiinnostunut omasta energiastasi, värähtelysi nostamisesta? Haluatko muistaa, kuinka palaat kotiin todelliseen olemukseesi – runsauteen, mielenrauhaan ja rakkauteen? Jaan vinkkejä tähän uutiskirjeessäni. Ellet ole vielä listalla, liity mukaan tästä:

Haluan liittyä mukaan ja aloittaa matkani kohti todellista olemustani

Saat liittymislahjana maksuttoman meditaation, jossa pääset nostamaan värähtelyäsi korkeimman potentiaalisi tasolle ja tapaamaan oman sydämen enkelisi <3