Blogi

BLOGI | Sielun Kipinä

Vastaanota viesti enkeliltäsi tämän helpon harjoituksen avulla
{
17.10.2022

Sinullakin, kuten meillä jokaisella, on vierelläsi auttamassa oma enkelisi, joka haluaa olla yhteydessä sinuun ja antaa sinulle rakkaudellisia viestejä aina, kun avaudut niitä ottamaan vastaan. Yhteytesi omaan enkeliisi voi vahvistua aivan samoin, kuin mikä tahansa ihmissuhde täällä fyysisessä maailmassa: Luottamuksen ja keskinäisen avoimen vuorovaikutuksen kautta. Ei haittaa, vaikka et olisi koskaan aiemmin ollut tekemisissä oman enkelisi kanssa – koskaan ei ole liian myöhäistä vahvistaa yhteyttänne ja sinun saada näin rakkaudellisia, lempeitä ja korkeavärähteisiä kokemuksia omasta auttajastasi.

Monista saattaa olla vaikeaa vastaanottaa valonauttajien viestejä, sillä usein epävarmuus omista taidoista siinä estää meitä olemasta niille avoimia. Siksi tärkein neuvo, jonka oma enkelisi haluaa nyt antaa sinulle yhteytenne vahvistamiseksi, on luottamus. Luota itseesi, luota kykyysi olla avoin ja ottaa ohjausta vastaan, luota taitoihisi. Enkeliyhteys ei ole mitään harvoille ja valituille kuuluvaa, vaan se on meissä sisäsyntyistä ja luonnollista aivan jokaisessa. Enkelit eivät myöskään torju mitään avunpyyntöjäsi, vaan auttavat ja opastavat sinua aivan jokaisessa asiassa, joka sinua askarruttaa – sinun korkeimmaksi parhaaksesi. Enkelisi ei koskaan anna sinulle ohjausta ilman pyyntöäsi, sillä sinulla on vapaa tahto, eivätkä enkelit koskaan riko tätä pyhää sääntöä vastaan. Enkelisi ei käske, pelottele tai komenna sinua, vaan hänen ohjauksensa sinulle saapuu aina valosta ja rakkaudesta ja tunnistat sen siitä, että sinulle itsellesi tulee hyvä, turvallinen ja rakkaudellinen olo ollessasi yhteydessä omaan enkeliisi.

Toivotan sinulle lempeitä harjoitushetkiä oman enkelisi seurassa. Ethän ole itsellesi liian ankara, vaan otat jokaisen harjoituskerran onnistumisena, sillä jokainen niistä on aivan yhtä tärkeä enkeliyhteytesi vahvistamisessa.

 

1.Rauhoitu sydänyhteyteen

Enkelimaailma värähtelee rakkauden korkealla taajuudella ja siksi paras ja nopein väyläsi yhteyteen oman enkelisi kanssa käy sinun oman sydämesi kautta. Aloita siis ottamalla yhteys omaan sydänkeskukseesi asettamalla kätesi rinnallesi ja sulkemalla silmäsi sekä hengittämällä rauhallisesti sisään ja ulos.

Tunne, kuinka hengitys virtaa sinussa ja samalla sydämesi alkaa avautua. Näe hengittämäsi ilma valona, joka virtaa sydänkeskukseesi ja avaa sen. Tässä kohtaa voit tuntea lämpöä tai kihelmöintiä rintasi alueella. Luota, sillä kaikki tuntemuksesi ovat oikein.

Olet nyt luonut rakkauden tilan enkelillesi saapua lähellesi, ja on aika kutsua hänet aivan sinun vierellesi.

 

2.Kutsu oma enkelisi luoksesi

Seuraavaksi sinun on aika kutsua oma enkelisi lähellesi. Voit luottaa siihen, että hän on aina ajatuksesi päässä ja haluat nyt pyytää hänet aivan lähellesi sinun auraasi, jotta voit vastaanottaa hänen viestinsä ja ohjauksensa.

Pyydä joko mielessäsi ajatellen tai ääneen lausuen oma enkelisi lähellesi. Voit esimerkiksi sanoa: ”Oma enkelini, pyydän sinut nyt lähelleni tuomaan minulle ohjausta ja tukea.”

Jos tiedät oman enkelisi nimen, voit kutsua häntä myös sitä käyttäen. Ellet vielä tiedä sitä, voit harjoitella enkelisi nimen kysymistä tällä helpolla harjoituksella.

Oma enkelisi kuulee sinut kyllä, vaikka et tietäisikään hänen nimeään. Luota yhteyteesi, hän on lähelläsi. Tunnistat enkelisi läsnäolon hyvästä olosta, rakkauden ja turvan tunteesta, ilosta, kiitollisuudesta.. kaikista korkeavärähteisistä tunteista, joita voit nyt tuntea. Itse tunnen enkelit myös viileinä ilmavirtoina iholla ja erityisesti kruunuchakran alueella. Sinäkin saatat saada myös fyysisiä aistimuksia kutsuessäsi enkelisi luoksesi. Se on normaalia, ja tuntemuksesi ovat oikein. Luota siis niihin.

 

3.Pyydä viesti tähän hetkeen tai sinua askarruttavaan aiheeseen

Enkelisi on nyt valmiina lähelläsi antamaan sinulle lempeää ohjausta aiheeseen, johon sitä pyydät. Voitkin seuraavaksi keskittyä pyytämään viesti joko kysymällä enkeliltäsi ”Mikä viesti sinulla on minulle tähän aiheeseen / tähän hetkeen?”

Muista, että viestit eivät aina saavu sanallisina. Toki saatat kuulla sanoja, mutta yhtä lailla enkelisi voi esimerkiksi ojentaa sinulle jonkin esineen, tai mielessäsi voi alkaa soida jokin laulu, jonka sanat paljastavat viestin sinulle.

Voit myös tuntea jonkin tunteen vahvemmin, muistaa jonkin kauniin muiston, joka puolestaan tuo mieleesi taas jotain uutta aiheeseen liittyvää tai viesti voi tulla sinulle jotain muuta kautta – vaikkapa toisen ihmisen sanoissa – vasta myöhemmin. Tärkeää on se, että sinä luotat. Olet pyytänyt ohjausta, joten sitä sinä myös saat. Pysy avoinna eri tavoille, joilla enkelisi voi sinulle viestiä (Lue täältä, millä eri tavoilla enkelit voivat lähettää viestejä sinulle). Luota aina ensimmäisinä mieleesi nouseviin asioihin.

Enkelisi viesti voi olla myös oivallus tai idea, joka aivan yhtäkkiä juolahtaa mieleesi. Se voi olla myös voimakas tunne-elämys, esimerkiksi yhtäkkinen suuri rakkauden ja luottamuksen tunne. On tärkeää, että et lähde liiallisesti analysoimaan ja kyseenalaistamaan omia tuntemuksiasi ja kokemuksiasi. Tärkein muistisääntösi tässä on se se, että sinulla on kyky vastaanottaa.

 

4.Kiitä enkeliäsi hänen avustaan

Kun olet valmis, kiitä vielä enkeliäsi hänen avustaan. Hän on antanut sinulle tämän ohjauksen rakkaudella ja halulla auttaa, ja sinä olet jälleen vahvistanut yhteyttänne olemalla avoin ja ottamalla ohjauksen vastaan. Ellet tällä kerralla kokenut saaneesi selkeää viestiä, älä vaivu epätoivoon tai anna periksi. Jokainen harjoituskerta vie sinua eteenpäin ja on merkityksellinen!

On myös tärkeää muistaa, että enkelisi voi aina opastaa ja ohjata sinua, mutta hän ei voi ottaa sinulta oppiläksyjäsi pois. Se ei olisi sinun korkeimmaksi parhaaksesi, eikä enkelisi milloinkaan tekisi vastoin sinun sielusi suunnitelmaa.

Joskus on sinun korkeimmaksi parhaaksesi, että luotat siihen, mitä oma intuitiosi sinulle asiasta kertoo.

Joskus senkin vuoksi sinusta voi tuntua siltä, että enkelisi ei anna sinulle suoraa tai selkeää vastausta. Enkelisi ei halua silloin olla sinulle ilkeä tai aiheuttaa sinulle haasteita. Hän vain tällä tavalla lempeästi rohkaisee sinua kuuntelemaan vieläkin tarkemmin sitä, mitä oma intuitiosi tähän asiaan sinulle kertoo.

Pysy avoimena ja juttele enkelillesi samoin, kuin juttelisit ihmisystäväsi kanssa. Tällä tavoin yhteytenne vahvistyy ja alat yhä helpommin ja selkeämmin huomata enkelisi läsnäolon jokapäiväisessä elämässäsi. <3