Blogi

BLOGI | Sielun Kipinä

Vahvista yhteyttäsi enkeliisi tällä helpolla harjoituksella
{
06.09.2021
enkelivalohoito

Enkeliyhteys on luonnollista ihan jokaiselle meistä, vaikka monet ovatkin unohtaneet sen, kuinka helppoa enkeleiden kanssa viestiminen oikeastaan onkaan. Enkeliyhteyden vahvistaminen ja enkeleiden kanssa työskenteleminen on ihanaa, sillä enkelit ovat innoissaan mukanasi tekemässä harjoituksia ja haluavat vahvistaa yhteyttä sinuun. Muista suhtautua enkelityöskentelyyn ilolla ja keveydellä, sillä se on juuri se taajuus, jossa enkelit työskentelevät ja jolla ollessasi sinun on helpompi olla heidän kanssaan yhteydessä ja kuulla heidän viestinsä sinulle. Anna tuon ilon, innostuksen ja keveyden laskeutua sinuun juuri nyt ja tee tämä seuraava helppo ja ihana harjoitus, jolla vahvistat yhteyttäsi omaan enkeliisi.

1. Sulje silmäsi ja rauhoita mielesi

Aloita tämä harjoitus sulkemalla silmäsi ja hengittämällä muutaman kerran syvään sisään ja ulos. Hengittele rauhassa tietäen, että se, mitä tässä harjoituksessa tapahtuu, on aina sinun korkeimmaksi parhaaksesi etkä voi saada vääränlaisia kokemuksia. Anna rauhan levitä koko kehoosi ja anna ajatustesi hiljentyä. Kun koet, että olet tyyni ja rauhallinen, siirry seuraavaan vaiheeseen.

2.Kutsu enkelisi luoksesi

Seuraavaksi voit joko ääneen tai mielessäsi hiljaa kutsua oman enkelisi sinun luoksesi: ”Oma enkelini, pyydän sinua luokseni juuri nyt.” Avaudu luottamuksella tuntemaan kaikki ne tuntemukset, joita ehkä seuraavaksi koet. Muista myös, että et välttämättä tunne mitään erikoista. Luota, että kaikki on hyvin ja kuten on tarkoitettu. Enkelisi kuulee sinut kyllä ja on lähelläsi, vaikka et tuntisitkaan oikeastaan mitään.

Saatat tuntea kylmää ilmavirtaa, lämpöä, kihelmöintiä, rakkauden tunnetta, ilon tunnetta.. ehkäpä kyyneleet alkavat valua silmistäsi. Kaikki tuntemuksesi ovat oikein. Tiedät, että enkelisi on lähelläsi. Hän haluaa nyt työskennellä kanssasi. Avaudu tälle kokemukselle ennakkoluulottomasti ja luottamuksella. Kun koet olevasi valmis, voit siirtyä eteenpäin.

3.Tunnustele aistimuksiasi

Tunnutele nyt, mitä kaikkea enkelistäsi nousee sinulle mieleen. Koetko jotain tunnetilaa erityisesti (rakkautta, iloa, lempeyttä, myötätuntoa)? Näetkö jotain väriä? Enkeleiden värit ovat usein pastellisävyisiä, kirkkaita, puhtaita ja korkeavärähteisiä. Saatat aistia kultaista energiaa, keltaista, sinistä, vihreää, violettia, vaaleanpunaista.. luota siihen, mitä koet – myös ellet koe mitään. Ole rauhallinen ja avoin. Kun tunnet, että olet valmis, voit siirtyä seuraavaan vaiheeseen.

4.Kysy enkelisi nimeä

Pyydä nyt omaa enkeliäsi kertomaan nimensä sinulle. Enkeleillä on aina nimi ja voit luottaa siihen nimeen, joka ensimmäisenä nousee mieleesi. Vain luota. Anna tuon nimen nousta mieleesi. Se nousee sinulle intuitiivisesti, ponnistelematta.

Voit tämän jälkeen vielä viettää hetken enkelisi kanssa hänen energiaansa tunnustellen. Kun koet, että olet valmis, voit kiittää enkeliäsi tästä harjoituksesta ja avata silmäsi.

Muista, että jokainen harjoituskerta on erilainen. Vaikka et ensimmäisellä kerralla tuntisi tai kokisi mitään omasta mielestäsi erityistä, luota siihen, että enkelisi on lähelläsi ja seuraavalla kerralla tuntemuksesi voivat olla täysin toisenlaisia. Kun teet tätä harjoitusta usein, yhteytesi omaan enkeliisi syvenee ja vahvistuu. Vähitellen opit tunnistamaan hänen energiansa ja tiedät, kun hän on lähelläsi.

Toivotan sinulle ihania hetkiä oman enkelisi seurassa! <3