Blogi

BLOGI | Sielun Kipinä

Tärkeimmät askeleet, jotka nostavat sinut korkeimpaan potentiaaliisi
{
01.12.2020

Sinussa, aivan kuten meissä jokaisessa, asuu valtavan suuri potentiaali. Potentiaali oman elämäsi luomiseen juuri sellaiseksi, kuin sinä sen tahdot olevan, omien unelmiesi toteuttamiseen, avautumiseen itsessäsi olevalle viisaudelle ja sielusi rauhalle, tyyneydelle ja luottamukselle. Se kaikki on sinun saatavillasi. Mutta silti, kovin monet kokevat noiden asioiden olevan jotain todella kaukaista tai vaikeasti saavutettavaa, vaikka sen ei todella tarvitse sitä olla. Kaikki lähtee sinusta itsestäsi. Muutoksen voima asuu sinussa itsessäsi. Sinun on ainoastaan otettava se käyttöösi sen sijaan, että jumiutuisit toistamaan elämässäsi sitä, mikä ei ole aiemminkaan vienyt sinua eteenpäin.

1. Kohtaat sisälläsi asuvat pelot ja vastustuksen

Tämän askeleen merkitystä tässä prosessissa ei voi korostaa liikaa! Olet ehkä huomannutkin, että usein, kun sydämessäsi herää jokin toive tai unelma, saman tien päässäsi alkaa vilistä myös jos minkälaisia negatiivista rajoittavia uskomuksia, jotka saavat sinut luopumaan tuosta ihanasta unelmasta. Tällaisia uskomuksia ovat esimerkiksi sellaiset kuin: ”En pysty siihen”, ”Se ei ole mahdollista minulle”, ”Olen liian vanha / nuori” jne.

On tärkeää ymmärtää, että tämäntyyppiset uskomukset kumpuavat pelosta. Ne eivät ole osa sinun rakkaudellista ja valoisaa todellista olemustasi, sinun sieluasi. Ne ovat silkkaa pelkoa, ja niiden tarkoitus on estää sinua nousemasta todelliseen voimaasi, korkeimpaan potentiaaliisi.

Hyvä uutinen kuitenkin on se, että näissä rajoittavissa uskomuksissa piilee kuitenkin myös siunaus, sillä ne tarjoavat sinulle erinomaisen mahdollisuuden itsetutkiskeluun ja sisäiseen kasvuun sekä voimasi ja näkemystesi laajentamiseen. Kohdatessasi tämän sisälläsi asuvan vastustuksen sinä avaudut todelliselle kehittymiselle, sillä se kertoo siitä, että olet valmis muutokseen – olet valmis tekemään tarvittavan työn itsesi kanssa ja muuttamaan rajoittavat ajattelumallisi toisenlaisiksi – sinun sieluasi paremmin kuvastaviksi ja sinun kasvuasi tukeviksi.

Rajoittavat uskomukset eivät ole osa sinun rakkaudellista ja valoisaa todellista olemustasi, sinun sieluasi.

2. Luotat saamaasi ohjaukseen

Nouseminen omaan korkeimpaan potentiaaliisi vaatii sinulta sitä, että antaudut luottamuksen energiaan. Silloin, kun todella sydämessäsi tunnet, että sinua ohjataan ja että jokin asia on sinua varten, sinä kuuntelet tuota ohjausta ja toimit sen mukaisesti. Usein alamme kyseenalaistaa saamiamme universumin merkkejä ja vihjeitä, koska sisällämme yhä edelleen asuu liikaa pelosta kumpuavia rajoittavia uskomuksia. Mutta kun uskallamme antautua luottamukselle ja kuunnella sisällämme asuvaa rakkautta, tyyneyttä ja iloa, saatamme huomata, että mitään pelättävää ei todellisuudessa ole. Et saisi ohjausta, ellei se asia olisi sinua varten.

On tärkeää päästää irti liiallisesta virheiden tai ”harha-askeleiden” pelosta, sillä tosiasiassa niin sanotut virheetkin tuodaan sinulle tarkoituksella, ja sinun on tarkoitus oivaltaa niistä tärkeitä asioita. Ehkä astut jossain kohtaa umpikujaan, mutta mitä sitten? Voit kääntyä takaisin ja jatkaa eteenpäin toista polkua pitkin. Ja tuo umpikujakin opettaa sinulle niin valtavan paljon, kun vain otat opin vastaan ja kuuntelet.

Umpikujakin voi opettaa sinulle valtavan paljon, kun vain otat opin vastaan ja kuuntelet.

3. Avaat sydämesi mahdollisuuksille

Silloin kun olemme jumiutuneet pienentämään itseämme ja mahdollisuuksiamme, emme oikein halua olla avoimia myöskään meitä ympäröiville mahdollisuuksille. Vaikka eteemme tulisikin ihania tilaisuuksia, sanomme niille ”ei” joko tietoisesti tai tiedostamattamme energiatasolla. Samalla haluamme myös usein hyvin itsepäisesti määritellä sen, mikä tie vie meitä kohti haluamaamme päämäärää, emmekä siksi näe muita mahdollisuuksia, vaikka niitä eteemme avautuisikin.

Jotta lähdet nousemaan korkeimpaan potentiaaliisi, tulee sinun tulla tietoiseksi siitä, että mahdollisuudet eivät aina tule eteesi sellaisina, kuin olisit niiden ajatellut tulevan, mutta se ei suinkaan vähennä niiden arvoa. Universumi auttaa sinua kyllä unelmassasi, mutta se ei aina (tai kovin useinkaan) toimita tilaisuuksia juuri sellaisessa muodossa, kuin sinä olisit ajatellut. Siksi sydämesi avaaminen ja avoimuus erilaisille mahdollisuuksille on äärimmäisen tärkeää.

Koeta myöskin jonkin asian tullessa eteesi avata sydämesi sille ja kuulostele, voisiko tämä olla sellainen mahdollisuus, joka vie minua eteenpäin. Jos huomaat vastustuksen nousevan siitä huolimatta mieleesi, tiedosta se ja muista, että se on pelkoa, joka vie sinua kauemmas todellisesta voimastasi ja olemuksestasi. Sen sijaan palauta itsesi luottamuksen energiaan ja muista, että tämä asia on tuotu eteesi jotain tarkoitusta varten. Jos se herättää sinussa innostusta ja inspiraatiota, iloa ja muita korkeavärähteisiä tunteita, se todella on askel, joka sinun kannattaa ottaa.

Mahdollisuudet eivät aina tule eteesi sellaisina, kuin olisit ajatellut niiden tulevan, mutta se ei suinkaan vähennä niiden arvoa.

Matka korkeimpaan potentiaaliisi on todellisuudessa matka sinun todelliseen olemukseesi. Se on itsesi muistamista ja kuuntelemista ja itseesi palautumista. Kun ymmärrät, että todella kaikki lähtee sinusta itsestäsi, ymmärrät myös sinussa asuvan valtavan voiman oman elämäsi muuttamiseksi ja rakentamiseksi.