Blogi

BLOGI | Sielun Kipinä

Tämä yleinen virhe vaikeuttaa manifestointiasi
{
16.05.2021

On hyvä muistaa, että manifestoinnissa ei ole kyse mistään erikoisen vaikeasta asiasta, joka on mahdollista vain harvoille ja valituille. Se, kuten yhteytemme universumiin, on meille sisäsyntyistä ja luontevaa – mutta valitettavan usein elämämme aikana ajaudumme erillisyyden ja erilaisten rajoittavien uskomusten harhoihin, jotka pitävät meitä erillään siitä upeasta luomisvoimasta, joka sisällämme piilee. Monet tietävät, että manifestoidessasi sinun tulee alkuun tietää kristallinkirkkaasti, mitä haluat saavuttaa, lähettää tuo toiveesi universumille ja sen jälkeen pitää yllä hyvää, positiivista energiaa vastaanottaaksesi oman unelmasi. Mutta on olemassa myös viimeinen ja kenties tärkein askel, jonka monet jättävät tekemättä omassa manifestointiprosessissaan – ja sen vuoksi epäonnistuvat siinä.

Tämä virhe on se, että unohdat ottaa toiminnan askeleita omassa manifestointiprosessissasi. Eli kenties olet muistanut lähettää toiveesi universumille ja olet valmiina ottamaan vastaan… ja sitten ihmettelet, kun mitään ei ala tapahtua. Ehkä lannistut, ehkä vaivut epätoivoon, ehkä ajattelet, että sinun ei ole mahdollista edes onnistua manifestoinnissa. Kyse on kuitenkin vain siitä, että tässä vaiheessa alkaa sinun oma vuorosi toimia. Universumi tukee sinua sitä vahvemmin, mitä rohkeammin olet itse valmis etenemään omaa unelmaasi kohti.

Universumi tukee sinua sitä vahvemmin, mitä rohkeammin olet itse valmis etenemään omaa unelmaasi kohti.

Manifestoinnin taianomaisuus piilee nimittäin siinä, että kun olet lähettänyt pyyntösi maailmankaikkeudelle, se alkaa välittömästi järjestää eteesi erilaisia mahdollisuuksia, jotka parhaiten ja nopeiten kuljettavat sinut toivomaasi lopputulokseen. On kuitenkin sinusta itsestäsi kiinni, tartutko noihin mahdollisuuksiin, sillä sinulla on vapaa tahto. Harmillisen usein myös käy niin, että näiden mahdollisuuksien tullessa eteemme, egomme alkaa suoltaa meille monenlaisia rajoittavia uskomuksia, jotka estävät meitä etenemästä. Ne aiheuttavat sen, että alat epäillä ja jarrutella itseäsi ja sielusi ja intuitiosi äänen sijasta kuunteletkin näitä rajoittavia uskomuksiasi itseesi ja mahdollisuuksiisi liittyen. Siksi niiden tunnistaminen ja niistä irtipäästäminen auttaa sinua oleellisesti luodessasi omia unelmasi todeksi.

Mitä vahvemmin olet linjautuneena todelliseen olemukseesi ja tunnistat sen ohjauksen, sitä helpommin sinun on myös mahdollista luoda omat unelmasi todeksi. Manifestointi tarkoittaa sinun ja maailmankaikkeuden yhteistyötä, flow’ta tai virtaa, jossa sinä intuitiotasi kuunnellen kuljet ja tartut eteesi saapuviin mahdollisuuksiin, edeten koko ajan kohti unelmaasi. Mitä selkeämmin ja rohkeammin uskallat edetä tässä flow’ssa ja irtaantua rajoittavien uskomustesi luomasta harhasta, sitä nopeammin ja helpommin omat unelmasi manifestoituvat toteen.

Pysy siis avoimena ja vastaanottavaisena, mutta myös valppaana huomaamaan eteesi saapuvat tilaisuudet – ja niiden saapuessa luota ensisijassa intuitiosi ääneen sen sijaan, että jarruttaisit omaa etenemistäsi kuuntelemalla sinua esteleviä uskomuksia. Päätä vakaasti ottaa toiminnan askeleita ja antautua näin maailmankaikkeuden tuelle 100%.

Mitä selkeämmin ja rohkeammin uskallat edetä tässä flow’ssa ja irtaantua rajoittavien uskomustesi luomasta harhasta, sitä nopeammin ja helpommin omat unelmasi manifestoituvat toteen.