Blogi

BLOGI | Sielun Kipinä

Syyspäiväntasaus – Irtipäästön aika avaa sinut uudelle runsaudelle
{
17.09.2022

Kun päivät alkavat taas lyhentyä ja illat pimentyä, ja luonto alkaa pikkuhiljaa vaihtaa vihreyttään ruskan kauniiseen väriloistoon, alamme lähestyä erästä vuoden merkittävimmistä energiaportaaleista – syyspäiväntasausta, joka kutsuu sinua sadonkorjuun pariin, päästämään irti vanhasta ja avautumaan näin taas uudelle kukoistukselle ja runsaudelle.

Tasaus- ja seisauspäivinä energia tihentyy ja tiivistyy ja olemme suurten muutosten äärellä. Näissä päivissä on aina oma taikansa ja ne rytmittävät luonnon syklejä vanhasta uuteen. Sama syklisyys määrittää myös meidän ihmisten elämää – tiedostimmepa sitä tai emme. Olemme osa luontoa ja tätä energiaa, joka uudistuu jatkuvasti. Meillä on myös mahdollisuus tietoisesti linkittyä näihin voimallisiin energioihin ja hyödyntää niitä omassa elämässämme päästämällä vanhasta irti, luomalla uutta sekä kutsumalla runsautta kiitollisuudella luoksemme.

Syyspäiväntasauksen energia

Syyspäiväntasauksen energia tuo sinua erityisesti sadonkorjuun äärelle. On aika pysähtyä nauttimaan elämästä ja kaikesta siitä hyvästä, mitä se sinulle tarjoaa. Äiti Maan antimet muistuttavat sinua konkreettisestikin siitä yltäkylläisyydestä, jonka osa sinä itsekin olet. Haluat kenties kunnioittaa tätä kaikkea runsautta elämässäsi ja kiittää kaikista niistä asioista, jotka sinulle erityisesti tuovat nyt hyvää oloa ja mieltä. Voit tehdä tämän esimerkiksi yksinkertaisella kiitollisuus-rituaalilla, jossa listaat ylös kaikki ne asiat, joista olet kiitollinen juuri nyt ja lausut nämä asiat itsellesi ääneen tai mielessäsi, tuntien kiitollisuuden kokonaisvaltaisesti, ja avaudut näin ottamaan lisää hyvää vastaan. Syyspäiväntasaus luo sinulle tähän otollisen hetken.

Samalla syksy on vuodenaikana irtipäästön aikaa. Huomaat sen ihan konkreettisestikin luonnosta, jossa puut pudottavat lehtensä ja ruoho lakastuu, kesän rippeet maatuvat pois. Siihen voi liittyä haikeutta ja surumielisyyttäkin, mutta samalla tässä kaikessa kytee taas uuden kukoistuksen ja kasvun kipinä. Lehtensä pudottavat puut muistuttavat sinua siitä, että ellet päästä irti vanhasta, mitään uutta ei voi myöskään syntyä. Uusi saapuu aina irtipäästön kautta, ja tähän syyspäiväntasaus sinua kutsuu. Mikä ei enää palvele sinua? Mistä on nyt aika luopua, mikä ei enää vie sinua eteenpäin?

Joskus me ihmiset pyristelemme kiinni sellaisessa, minkä sydämessämme jo tiedämme tulleen tiensä päähän. Muutos voi joskus pelottaa. Muutoksen sisältyy aina pieni epävarmuus, mutta myös suuri toivo ja mahdollisuudet. Syyspäiväntasaus kutsuukin sinua ottamaan tämä toivo sydämeesi nyt sen sijaan, että jarruttelisit itseäsi tässä prosessissa. Irtipäästö vanhasta on aina voimallinen merkki maailmankaikkeudelle siitä, että sinä toivotat uuden tervetulleeksi elämääsi.

Lehtensä pudottavat puut muistuttavat sinua siitä, että ellet päästä irti vanhasta, mitään uutta ei voi myöskään syntyä. Uusi saapuu aina irtipäästön kautta, ja tähän syyspäiväntasaus sinua kutsuu. Mikä ei enää palvele sinua? Mistä on nyt aika luopua, mikä ei enää vie sinua eteenpäin?

 

Valonauttajasi lähestyvät sinua

Lähestyessämme Samhain’in aikaa syyspäiväntasaus avaa jo portaaleja vahvemmiksi Valonmaailmaan ja auttajiisi siellä. Saatat tuntea halua hiljentymiseen ja rauhoittumiseen ja pimenevät illat tarjoavatkin hyviä mahdollisuuksia polttaa esimerkiksi kynttilöitä ja rauhoittua itsesi äärelle. Tällöin pystyt vahvemmin aistimaan myös auttajiesi läsnäolon, sillä he ovat vahvasti ympärilläsi, tuomassa sinulle tukeaan tässä syklinmuutoksessa.

Auttajasi rohkaisevat sinua kunnioittamaan sydämesi kutsua silloin, kun tiedät, että jokin asia elämässäsi on saapunut tiensä päähän. Kun päästät siitä irti nyt, voit sen jälkeen rauhoittua avautumaan vahvemmin uusille poluille ja oville. Kaikki on mahdollista, kun et itse vastusta omaa kasvuasi. Syyspäiväntasaus aktivoikin sinussa uuden kasvukauden ja on sinulle erinomainen hetki istuttaa uuden siemeniä, kun energeettinen maaperä on ensin irtipäästön kautta puhdistettu.

Sinulla on nyt hyvä hetki avautua syksyn kauneudelle ja rauhoittua aistimaan myös sitä, millaisia viestejä intuitiosi ja auttajasi sinulle tuovat. Sen sijaan, että keskittyisit siihen, mitä sinulta puuttuu, keskity kiitollisuuteen kaikesta siitä, mitä sinulla on sekä kaikkiin niihin upeisiin asioihin, joita haluat elämääsi luoda. Muista, että kun unelmasi lähtevät suoraan sydämestäsi, maailmankaikkeus tukee sinua 100%. Anna tilaa intuitiosi äänen nousta esille ja tuoda tietoisuuteesi ne askeleet, joita ottamalla luot unelmiasi todeksi. Samoin enkelit ja henkioppaasi ovat täysivaltaisesti apunasi, tuoden sinulle rohkeutta omien visioidesi toteuttamiseen.

Kaikki on mahdollista, kun et itse vastusta omaa kasvuasi. Syyspäiväntasaus aktivoikin sinussa uuden kasvukauden ja on sinulle erinomainen hetki istuttaa uuden siemeniä, kun energeettinen maaperä on ensin irtipäästön kautta puhdistettu.

Oletko valmis suurempaan muutokseen?

Syyspäiväntasauksen voimallisissa energioissa kanavoituu myös Elämäsi Käännekohta -energiahoito, joka on suuri mahdollisuus päästää vanhasta irti ja avautua uudelle. Syyspäiväntasaus avaa energiaportaalin, joka tukee sinua juuri näissä teemoissa. Elämäsi Käännekohta -hoito on sinulle kuin ekstraboostaus virtaa vapautua vanhasta ja avautua uusille mahdollisuuksille ja runsaudelle!

Elämäsi Käännekohta -hoidossa sinua hoitaa arkkienkeli Metatron koko Valotiiminsä kanssa ja koko Uuden Ajan chakrajärjestelmäsi, 12 chakraasi, puhdistetaan ja viritetään uudelle taajuudelle.

Mikäli tunnet sydämessäsi kutsun tähän hoitoon, voit lukea lisätietoja ja ilmoittautua mukaan täältä:

Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan Elämäsi Käännekohta -hoitoon