Blogi

BLOGI | Sielun Kipinä

Onko sinun mahdollista saavuttaa mikä tahansa unelmasi?
{
20.07.2021

Unelmat ovat ihania, eikö vain? Kun ajattelet omia unelmiasi, tunnet kenties olosi innostuneeksi, eläväksi, vatsaasi nousee perhosia hyvällä tavalla ja tunnet kutkuttavaa jännitystä ja inspiroitumista. Tuo tunne on aika mukava, eikö totta? Ja kaikista ihaninta on se, että itse asiassa tuo sama tunne kertoo sinulle, että olet menossa oikeaan suuntaan. Unelmasi ON tarkoitettu sinulle.

Kuitenkin hyvin usein käy niin, että vaikka unelmasi herättää sinussa iloa ja innostusta, niin hyvin pian näiden tuntemusten jälkeen mieleesi alkaa nousta myös epäilyjä itsesi ja unelmasi suhteen. Saatat ajatella esimerkiksi, että:

  • Voinkohan kuitenkaan saavuttaa tätä?
  • Onko minusta siihen?
  • En varmaankaan ole tarpeeksi hyvä tai taitava…
  • Unelmani taitaa olla liian iso saavutettavaksi

Nämä ovat hyvin yleisiä epäileviä ajatuksia ja ne helposti lannistavat sinut sekä saavat sinut unohtamaan kaiken sen ihanan innostuksen ja hyvän energian, joka oikeastaan on se, mitä sinun pitäisi kuunnella. Pahimmassa tapauksessa luovut unelmastasi kokonaan.

Mutta onko sitten niin, että jokin unelma vain yksinkertaisesti on liian suuri toteutettavaksi?

Maailmankaikkeuden silmissä ei ole sellaista unelmaa, joka olisi suurempi tai pienempi, kuin jokin toinen. Sen silmissä kaikki unelmat ovat täsmälleen saman arvoisia. Unelmasi kuvastavat aina sinun korkeinta potentiaaliasi, eli kaikkia niitä upeita mahdollisuuksia, joita sinussa itsessäsi asuu. Unelmasi eivät koskaan nouse mieleesi tarkoituksetta, mutta harmillisen usein egosi saa sinut uskomaan, että sinun ei ole mahdollista saavuttaa sitä, mistä unelmoit.

Maailmankaikkeudelle ei ole yhtään sen vaikeampaa tuoda sinulle esimerkiksi 1000€, kuin mitä sille on tuoda sinulle 10€. Rajoitteet tämän asian suhteen syntyvät sinun omassa mielessäsi. Siksi unelmiesi luominen lähtee aina ensisijaisesti liikkeelle sinusta itsestäsi. Sinä olet omien unelmiesi lähde.

Harmillisen usein egosi saa sinut uskomaan, että sinun ei ole mahdollista saavuttaa sitä, mistä unelmoit.

Entäpä sitten tilanne, jossa ulkoiset puitteet vaikuttavat unelmaasi? Onko silloin sen mahdollista toteutua? On tietysti olemassa sellaisia asioita, joihin emme välttämättä pysty omassa elämässämme vaikuttamaan. On olemassa erilaisia lähtökohtia elämälle ja joskus jokin unelma voi tuntua niistä käsin todella kaukaiselta. Mutta silti – unelmat eivät synny tarkoituksetta. On olemassa monia sellaisia ihmisiä, jotka omista lähtökohdistaan huolimatta ovat toteuttaneet omia unelmiaan. Ehkäpä sinä voisit olla seuraava? 

Kyse on lopulta siitä, nousetko omien rajoittavien uskomustesi yläpuolelle kuuntelemaan sydämesi kutsua ja sielusi ääntä. Kun avaudut korkeimmalle minällesi, se ja maailmankaikkeus ohjaavat sinua eteenpäin. Tottakai joidenkin unelmien toteuttaminen voi viedä hiukan enemmän aikaa tai vaatia sinulta itseltäsi enemmän toiminnan askeleita, kuin jonkin toisen unelman toteutuminen. Mutta lopulta, kun uskallat kuunnella intuitiotasi ja seurata maailmankaikkeuden ohjausta, se kuljettaa sinut kaikkein helpointa ja kevyintä tietä kohti unelmaasi.

Esimerkiksi, ajattelin pitkään että en voisi tehdä henkistä työtä. Vähättelin ja pienensin itseäni, vertasin itseäni muihin, en uskaltanut luottaa omiin taitoihini. Mutta edelleen se tärkein tekijä, joka auttoi minua toteuttamaan oman unelmani, oli luottamus valonauttajien tukeen sekä uskallus aina uudelleen ja uudelleen hypätä intuition virtaan ja kuunnella sitä pelkouskomusten sijasta. 

Kun uskallat kuunnella intuitiotasi ja seurata maailmankaikkeuden ohjausta, se kuljettaa sinut kaikkein helpointa ja kevyintä tietä kohti unelmaasi.

Kun lähdet työstämään itseäsi ja omaa energiaasi yhä vahvemmin, silloin pystyt myös avautumaan ottamaan unelmasi vastaan – olipa se minkä ”suuruinen” tahansa. Oman energiasi työstäminen auttaa sinua kuulemaan ja vastaanottamaan ohjausta enkeleiltä ja maailmankaikkeudelta sekä huomaamaan eteesi saapuvat mahdollisuudet. Se antaa sinulle myös rohkeutta tarttua noihin mahdollisuuksiin ja ottaa ne tarvittavat toiminnan askeleet, jotka kuljettavat sinua kohti unelmaasi.

Jos jokin unelmoimasi asia ei vain tunnu toteutuvan tai onnistuvan sillä tavalla kuin toivoisit, niin älä heti heitä pyyhettä nurkkaan äläkä lannistu, vaan ota se tärkeänä mahdollisuutena itsellesi tarkastella itseäsi: Onko minussa itsessäni vielä ehkä jotain sellaista, joka estää minua avautumasta tälle unelmalle 100%? Onko minulla vielä pelkoja, epävarmuutta, epäilyä, vastustusta? Nämä usein tiedostamattomat rajoittavat uskomukset ja pelot toimivat kuin estävänä seinänä sinun energiassasi, estäen sinua saavuttamasta sitä, mitä toivot.

Muistuta itseäsi tuossa tilanteessa, että unelmasi on tullut mieleesi siksi, että se kuuluu sinulle. Se on sinun korkeimman potentiaalisi kutsu tulla toteutetuksi. Älä anna pelkojesi ohjata sinua vaan avaudu vahvemmin kuuntelemaan tuota kutsua – ja toteuttamaan itsessäsi asuvia mahdollisuuksia.