Blogi

BLOGI | Sielun Kipinä

Näistä merkeistä tiedät, että edesmennyt läheisesi on lähelläsi
{
08.06.2022

Valonmaailma ja rakkaasi siellä ovat aina vain ajatuksesi päässä. Henkimaailma on toinen energiataajuus aivan meidän fyysisen ulottuvuutemme lähellä. Näiden kahden ulottuvuuden välinen verho on ohut ja edesmenneet rakkaasi henkimaailmassa etsivät jatkuvasti tapoja ilmaistakseen rakkautensa ja läsnäolonsa sinulle.

Koska henkimaailmassa olevien rakkaidesi energeettinen olomuoto on erilainen, voi sinun kuitenkin olla vaikea huomata heidän läsnäoloaan ja viestejään. Suuri kynnys monella tässä asiassa on myös luottamuksen puute omiin kykyihin olla yhteydessä henkimaailmaan. Joskus voi myös olla vaikea huomata näitä viestejä sen takia, että ne voivat olla hyvin hienovaraisia ja ne saapuvat sinulle usein energian taajuudella – ajatusten, tunteiden, selväaistien kautta.

Voit kuitenkin virittäytyä tämän meidän ulottuvuuttamme hienovaraisemman taajuuden äärelle ja alkaa huomata selkeämmin, milloin edesmennyt läheisesi haluaa ottaa sinuun yhteyttä. Se ei ole monimutkaista, tai vain harvojen ja valittujen etuoikeus. Aivan jokaisella on olemassa kyky olla yhteydessä valonmaailmaan ja omiin auttajiisi ja läheisiisi siellä.

Rakkaus on silta ulottuvuuksien välillä

Tärkein yhteys meidän fyysisen maailmamme ja henkimaailman välillä on rakkaus. Kun ajattelet henkimaailmassa olevia läheisiäsi rakkaudella, olet aivan kuin kirkas majakka, joka vetää heitä puoleensa. Rakkaus on sidos välillänne. Rakkaasi henkimaailmassa pystyvät aistimaan sinun energiasi – ajatuksesi ja tunteesi – ja kun ajattelet heitä, he saapuvat lähellesi.

Edesmenneet läheisesi haluavat myös ilmaista heidän rakkauttaan sinua kohtaan. Ei ole väliä, vaikka täällä fyysisessä elämässä välinne olisivat olleet huonot. Henkimaailmaan siirtyessään sielu pystyy näkemään eletyn elämänsä korkeammasta näkökulmasta käsin, jolloin hän oivaltaa myös sen, kuinka esimerkiksi hänen toimintansa on mahdollisesti vaikuttanut negatiivisesti toisiin ihmisiin.

On hyvin yleistä, että edesmennyt saapuu pyytämään anteeksi. Anteeksipyyntö ja anteeksianto ovatkin erittäin voimallisia energeettisiä vapauttajia. Kun pystyt antamaan anteeksi henkimaailmassa olevalle läheisellesi, vapautat paitsi hänet, myös itsesi. On tärkeää nähdä asiat korkeammasta näkökulmasta ja ymmärtää, että sielu itsessään ei ole koskaan paha. Maan päällä toimimme sen hetkisen polkumme ja ymmärryksemme mukaisesti ja usein myös egon, pelkojen ja mielen rajoitteiden sekä traumaenergian pohjalta. Henkimaailmassa ymmärrys omasta toiminnasta kirkastuu ja edesmennyt voi hyvinkin kantaa raskasta taakkaa mukanaan ymmärrettyään omat tekonsa. Hän voi silloin saapua luoksesi katuen ja anteeksipyytäen. Rakkautta on antaa anteeksi sielulle, vaikka itse tekoa ei hyväksyisi tai ymmärtäisikään.

Aivan jokaisella on olemassa kyky olla yhteydessä valonmaailmaan ja omiin auttajiisi ja läheisiisi siellä. Rakkaasi henkimaailmassa pystyvät aistimaan sinun energiasi – ajatuksesi ja tunteesi – ja kun ajattelet heitä, he saapuvat lähellesi.

Mitä henkimaailma viestii meille?

Henkimaailma haluaa ensisijaisesti ilmaista sinulle rakkauttaan ja tukeaan. Edesmenneet läheisesi voivat auttaa sinua erilaisissa elämäsi tilanteissa ja olla sinulle tukena ja apuna. He katselevat myös mielenkiinnolla tekemisiäsi ja voivat vain olla seurana aivan muuten vain. Itselläni esimerkiksi toinen isoäitini katselee usein, kun työskentelen tietokoneella. Hän on siitä innoissaan ja kiinnostunut. 🙂

Henkimaailmassa olevat läheisesi haluavat aina myös tuoda sinulle tärkeän viestin siitä, että kuolemaa ei ole. Vaikka fyysinen kehomme kuolee, sielu ei koskaan kuole. Läheisesi ei ole hävinnyt läheltäsi minnekään, hän on vain muuttanut olomuotoaan. On lohdullista tietää, että yhteydenpitonne ei tarvitse päättyä fyysisen kehon kuolemaan – on vain opeteltava uudet tavat kommunikoida läheisesi kanssa.

Halusin koota sinulle tähän artikkeliin muutaman yleisen merkin, josta tiedät, että edesmennyt läheisesi on lähelläsi. Muistathan, että meillä jokaisella on tämä yhteys olemassa – mutta se ei ole kaikilla samanlainen. Sinä voit herkistyä aistimaan henkimaailmaa aivan eri tavoin, kuin joku toinen, eikä mikään tapa ole toista oikeampi.

Henkimaailmassa olevat rakkaasi viestivät sinulle tukeaan ja rakkauttaan siten, mikä on sinulle ymmärrettävin tapa vastaanottaa sitä. Kun pysyt avoimena ja luotat omiin kykyihisi, alat aistia heidän läsnäoloaan yhä enemmän ja enemmän. <3

Äkilliset muistot, ajatukset ja tunteet rakkaisiisi liittyen

Onko mieleesi koskaan, aivan yllättäen, noussut muisto tai ajatus edesmenneestä läheisestäsi – vaikka olisit tehnyt jotain aivan muuta, ja ajatuksesi olisivat olleet täysin muualla? Yksi merkki siitä, että edesmennyt rakkaasi on lähelläsi on se, että mieleesi nousee äkillinen muisto, ajatus tai tunne häneen liittyen. Edesmenneet kommunikoivat energian taajuudella – ajatusten ja tunteiden kautta. Siksi yksi tapa heillä olla yhteydessä sinuun on sinun ajatustesi kautta. Erityisesti, jos tähän kokemukseen liittyy vahva tunnereaktio, voit luottaa siihen, että läheisesi on tullut katsomaan sinua henkimaailmasta.

Unet, joissa läheisesi on kanssasi

Unen aikana olemme muuntuneessa tietoisuudentilassa ja avoimempia vastaanottamaan viestejä ja ohjausta toisilta tasoilta. Unen aikana astraalikehomme voi myös vapaasti liikkua eri ulottuvuuksien välillä, jolloin meillä on hyvä mahdollisuus olla yhteydessä myös henkimaailmassa oleviin rakkaisiimme. Edesmenneet saapuvatkin usein tapaamaan meitä unen aikana, jolloin päivätajuntamme ei ole häiritsemässä näitä yhteydenottoja.

Voit erottaa tällaiset unet siitä, että ne tuntuvat jotenkin erilaisilta verrattuna ”tavallisiin” uniin. Ne voivat olla hyvin todentuntuisia. Ehkä huomaat olevasi erikoisessa tilassa läheisesi kanssa tai jokin muu asia tuntuu sinusta erikoiselta tässä unessa. Olen itse esimerkiksi nähnyt unta mummostani, ja hän oli siinä pukeutuneena täysin valkoiseen asuun. Tällaisista erikoisista yksityiskohdista voit tietää, että kyseessä ei ole aivan tavallinen uni, vaan rakkaasi vierailu toisella tasolla.

Tuoksu, joka muistuttaa sinua läheisestäsi

Ehkä sinäkin olet joskus yhtäkkiä haistanut jonkin tuoksun, joka muistuttaa sinua edesmenneestä rakkaastasi – vaikka et pysty paikantamaan, mistä tämä tuoksu tulee. Kenties tunnet nenässäsi tietyn sikarin tuoksun, jota isoisälläsi oli aina tapana polttaa tai haistat yhtäkkiä mummosi hajuveden tuoksun, vaikka olet viimeksi tuntenut sen lapsuudessasi.

Nämä ovat merkkejä sinulle siitä, että edesmennyt läheisesi vierailee luonasi. Erityisesti ellet pysty paikantamaan mitään ulkoista lähdettä tuoksulle, on todennäköistä, että läheisesi kävi ilmoittamassa sinulle läsnäolostaan.

Merkit ja viestit

Läheisesi henkimaailmassa voivat jättää sinulle fyysisen merkin läsnäolostaan. Tämä merkki voi olla mitä tahansa, jonka merkityksen sinä tunnistat: Ehkä edesmennyttä äitiäsi muistellessasi perhonen lehahtaa kädellesi tai lintu pyrähtää aivan eteesi. Ehkä olet juuri ajatellut läheistäsi ja huomaat höyhenen jalkojesi juuressa. Tällaiset merkit henkimaailmasta ovat hyvin yleisiä ja kun pysyt niille avoimena, voit alkaa huomata niitä enemmän.

Henkimaailma viestii usein myös esimerkiksi sähkölaitteiden kautta, koska edesmenneiden on helppoa vaikuttaa sähköenergiaan. Jos siis sähkölaitteet käyttäytyvät oudosti, valot välkkyvät tai TV menee itsestään päälle, voit intuitiollasi kuulostella, kuka läheisesi mahtaa tuoda sinulle terveisiä henkimaailmasta.

Vain tunnet, että hän on siinä

Eräs tärkeä merkki, josta voit tunnistaa edesmenneen läheisesi läsnäolon, on vain vahva tunne siitä, että hän on lähelläsi. Luota intuitioosi ja aistimuksiisi. Saatat tuntea viileää ilmavirtaa, ikään kuin joku koskettaisi sinua tai ehkä sähköinen väristys kulkee lävitsesi. Kylmät väreet usein kertovat siitä, että lähelläsi on joku toiselta taajuudelta – varsinkin jos sinulla samaan aikaan on vahva tunne siitä, että hän on lähelläsi.

Henkimaailman viestiminen omasta läsnäolostaan on todella yksinkertaista, kun alat luottamaan omiin tuntemuksiisi ja havaintoihisi. Sinun omat kokemuksesi ja tuntemuksesi riittävät. Ei ole oikeaa tai väärää tapaa aistia, sillä me kaikki aistimme eri tavoilla. Pysy luottamuksessa ja kiitollisuudessa, sillä sinulla on edelleen mahdollisuus olla yhteydessä läheisiisi – he ovat aina vain ajatuksesi päässä.

Henkimaailmassa olevat rakkaasi viestivät sinulle tukeaan ja rakkauttaan siten, mikä on sinulle ymmärrettävin tapa vastaanottaa sitä. Kun pysyt avoimena ja luotat omiin kykyihisi, alat aistia heidän läsnäoloaan yhä enemmän ja enemmän.