Blogi

BLOGI | Sielun Kipinä

Näin teet oikeasti toimivia affirmaatioita, joilla luot runsautta elämääsi
{
03.11.2021

Affirmaatiot ovat positiivisia, vahvistavia aikomuksia. Nämä aikomukset ovat voimallisia keinoja sinulle luoda runsautta elämääsi – mutta vain siinä tapauksessa, että teet niistä tehokkaita ja oikeasti toimivia. Ehkä sinäkin olet kokeillut erilaisia affirmaatioita vain huomataksesi, että mitään ei tapahdu, vaikka toistat niitä päivästä toiseen. On olemassa eräs hyvin yleinen syy, miksi näin käy, ja kerron sen sinulle tässä artikkelissa. Lisäksi opit, kuinka voit muodostaa affirmaatioistasi oikeasti toimivia voimalauseita, joilla luot lisää yltäkylläisyyttä omaan elämääsi. Kerron sinulle myös esimerkkejä affirmaatioista sekä kuinka voit käyttää niitä jokapäiväisessä elämässäsi.

Yleisin syy, miksi affirmaatiot eivät toimi

Yleisin syy sille, miksi affirmaatiot eivät toimi, on yksinkertaisesti se, että sinä itse et oikeasti usko niiden toimivan. Vetovoiman lain mukaisesti vedät puoleesi sellaisia asioita, jotka värähtelevät samalla taajuudella tämän hetken energiasi ja uskomustesi kanssa. Jos sinulla siis on paljon negatiivisia uskomuksia runsauden luomiseen liittyen, silloin et vedä puoleesi runsautta niin hyvin, kuin mitä se olisi sinulle mahdollista.

Vaikka tietoisesti ajattelisit uskovasi johonkin tiettyyn affirmaatioon, kuten esimerkiksi ”Olen kaiken runsauden arvoinen” -lauseeseen, mutta sinulla on alitajuisia itseäsi pienentäviä uskomuksia, silloin ne mitätöivät tuon affirmaation vaikutukset. Alitajuiset uskomukset ovat kuin ohjelmointeja, jotka saavat sinut toistamaan samoja käytös- ja ajattelumalleja uudelleen ja uudelleen. Siksi, muuttaaksesi omaa värähtelyäsi vastaamaan unelmoimiesi asioiden taajuutta, sinun tulee tiedostaa myös nämä alitajuiset uskomukset ja vapautua niistä. Se on sinulle mahdollista, ja sinun on myös mahdollista luoda itsellesi uusia, positiivisempia ajattelumalleja ja uskomuksia, joiden avulla vedät puoleesi niitä asioita, joista unelmoit.

Ensimmäinen askeleesi vapautumiseen on tiedostaminen. Tietoisuuden kasvaessa ja henkisen matkan jatkuessa meille usein nostetaankin pintaan näitä rajoittavia uskomuksia, jotta voimme niistä vapautua ja nousta korkeammalle elämässämme. Usein niitä kuitenkin jää myös pinnan alle ja jotta tietoisuutesi niistä voi kasvaa, pyydä enkeleitä avuksesi. Enkelit ovat hyvin korkeavärähteisiä ja heidän kanssaan työskenteleminen nostaa myös sinun omaa värähtelyäsi. Kun olet valmis kohtaamaan jonkin tietyn uskomuksen ja käytösmallin, se nousee sinulla pintaan. Erilaiset energiahoidot voivat myös nostaa näitä asioita pinnalle työstettäviksi, jotta voit niistä vapautua.

Vetovoiman lain mukaisesti vedät puoleesi sellaisia asioita, jotka värähtelevät samalla taajuudella tämän hetken energiasi ja uskomustesi kanssa. Jos sinulla siis on paljon negatiivisia uskomuksia runsauden luomiseen liittyen, silloin et vedä puoleesi runsautta niin hyvin, kuin mitä se olisi sinulle mahdollista.

Toimivan affirmaation elementit

Seuraavaksi kerron sinulle tehokkaan ja toimivan affirmaation 5 elementtiä. Nämä ovat sellaisia asioita, jotka sinun on hyvä pitää mielessäsi affirmaatioita luodessasi.

Se on mahdollista sinulle

Sinun on tärkeää todella uskoa, että se, mitä affirmaatiossasi sanot, on sinulle mahdollista. Jos teet affirmaation, jossa sanot, että ”Rahaa virtaa minulle kaikkialta”, mutta samalla tunnet epäuskoa tätä kohtaan, silloin kulutat aikaasi turhaan. Huomaa, että sinun ei tarvitse uskoa alkuun 100% omaan affirmaatioosi, mutta ainakin sinun tulee uskoa, että tämä lausumasi asia on toteuttavissa ja mahdollista. Sinun on hyvä etsiä itsellesi omaa affirmaatiotasi puoltavia todisteita, jotka auttavat sinua uskomaan siihen syvemmin. Esim. jos jokin asia on jo tapahtunut jollekulle toiselle, tiedät, että se on mahdollista myös sinulle.

Se tapahtuu NYT

Kirjoita affirmaatiosi preesensissä siten, että asia tapahtuu jo nyt, tällä hetkellä. Vedät puoleesi erilaisia asioita tämän hetken energiasi mukaisesti, joten siksi haluat keskittyä tähän hetkeen ja luoda nykyisestä värähtelystäsi sellaista, että se vetää runsautta puoleensa. Käytä muotoa kuten ”Minä olen” sellaisen kuin ”Minä aion” sijaan.

Se on personoitu ja koskee juuri sinua

Käytä affirmaatioissasi minä-muotoa, esim. ”Minä olen hyvä rahankäyttäjä”, ”Minä elän runsaudessa”, jne.

Se on positiivinen

Keskity affirmaatiossasi siihen, mitä haluat, älä siihen, mitä sinä ET halua. Vältä Ei-sanaa sekä muotoja ”En halua”, ”En voi”. Kielteisillä muodoilla ainoastaan vedät puoleesi sitä, mitä et itsellesi toivo. Esimerkiksi, älä sano ”En turhaudu laskuista” vaan ”Laskut tekevät minut iloiseksi.”

Se saa olosi tuntumaan hyvältä

Yksinkertaisesti, toimiva affirmaatio saa sinut tuntemaan hyviä, innostavia, positiivisia tunteita. Joka kerta, kun lausut affirmaatiotasi, sinun on myös keskityttävä tuntemaan noita tunteita. Siis, kun lausut affirmaatioitasi mielessäsi tai mikä vielä parempaa, ääneen, keskity samalla tuntemaan kokonaisvaltaisesti se hyvä, positiivinen, innostava, kiitollinen energia, jota tuo affirmaatio sinussa herättää.

Esimerkkejä affirmaatioista

Tässä listattuna muutamia esimerkkejä positiivisista affirmaatioista eri aihealueittain. Muista kuitenkin, että kun luot affirmaatiosi itse, saat niihin enemmän voimaa.

Affirmaatioita rahallisen runsauden luomiseksi

”Raha virtaa minulle helposti”

”Olen hyvä käyttämään rahaa”

”Olen magneetti rahalliselle runsaudelle”

”Minulla on aina enemmän kuin tarpeeksi rahaa”

”Elän vauraudessa ja yltäkylläisyydessä”

”Olen kaiken runsauden arvoinen”

Affirmaatioita rakkauteen liittyen

”Olen rakkauden arvoinen”

”Minun on turvallista antaa ja vastaanottaa rakkautta”

”Rakastan ja arvostan itseäni”

”Minulla on tasapainoinen ja rakkaudellinen ihmissuhde”

”Olen löytänyt sielunkumppanini ja elämme rakkaudellista ja tasapainoista elämää”

”Ihmissuhteissani voin luottaa, antaa ja vastaanottaa rakkautta”

”Olen rakastettava”

Affirmaatioita jokapäiväiseen arkeen

”Tämä päivä tuo minulle mukanaan ihania runsaudellisia ihmeitä”

”Huomaan arjessani kiitollisuuden aiheita”

”Näen ympärilläni olevan kauneuden ja runsauden”

”Herään uuteen päivään kiitollisuudella ja innostuksella”

”Otan tänään rohkeasti askeleita kohti unelmaani”

Kuinka työskentelet affirmaatioiden kanssa

Kun lähdet työskentelemään affirmaatioiden kanssa, sinun on tärkeää toistaa niitä usein itsellesi. Voit toistaa niitä mielessäsi, mutta ääneen lausuttuina ne saavat ekstrapaljon voimaa. Voit vahvistaa aikomuksiasi myös kirjoittamalla niitä ylös paperille. Affirmaatioilla voit luoda itsellesi korkeampaa värähtelyä ja vetää puoleesi runsautta, mutta se vaatii sinulta säännöllisyyttä. Oma intuitiosi kertoo sinulle, kuinka paljon toistoa tarvitset ja mikä on sinulle paras tapa työskennellä affirmaatioiden kanssa. Tässä sinulle muutama keino, joilla voit niitä käyttää jokapäiväisessä elämässäsi.

  • Kirjoita näitä uusia, voimaannuttavia lauseitasi post it -lapuille ja kiinnitä niitä kodissasi ja työpaikallasi näkyviin niin, että huomaat ne päivittäin ja todella pysähdyt lukemaan niitä itsellesi, joko mielessäsi tai ääneen
  • Laita puhelimeesi hälytys, joka hälyttää sinulle joka päivä samaan aikaan ja muistuttaa sinua lukemaan itsellesi näitä voimalauseitasi
  • Lausu affirmaatioitasi itsellesi peilin edessä. Alkuun se voi tuntua sinusta hölmöltä, mutta kun jatkat sinnikkäästi voit huomata, kuinka uusi ajattelutapa itseäsi ja elämää kohtaan juurtuu syvemmälle ja alkaa vaikuttaa positiivisesti myös ulkoiseen elämääsi.
  • Ole armollinen itsellesi! Älä tee tästä pakonomaista suoritusta, vaan säilytä positiivinen ja leikkimielinen energia. Jos näiden lauseiden lausuminen tuntuu sinusta ylitsepääsemättömän vaikealta, pyydä enkelit avuksesi, jotta voit nähdä itsesi ja elämäsi enemmän heidän silmillään ja avautua sille voimalliselle muutosprosessille, jonka tämä saa sinussa aikaan.