Blogi

BLOGI | Sielun Kipinä

Mitä ovat Akaasiset Aikakirjat ja kuinka vastaanotat tietoa niiden kautta?
{
27.03.2023

Sinäkin olet ehkä kuullut Akaasisista Aikakirjoista – maagisesta tietovarannosta, jossa on olemassa kaikki vastaukset, ratkaisut sekä aikalinjat –  menneisyys, nykyisyys ja tulevaisuus. Akaasiset Aikakirjat eivät kuitenkaan ole vain harvojen ja valittujen saavutettavissa, vaan aivan meillä jokaisella on mahdollisuus käydä tutkimassa sitä sielumme informaatiota, joka tästä energeettisestä tietovarannosta löytyy. Halusin kirjoittaa sinulle hiukan siitä, mitä Akaasiset Aikakirjat itse asiassa ovat ja millä keinoilla voit linjautua niihin, vastaanottaaksesi tietoa ja vastauksia omasta itsestäsi.

 

Mitä Akaasiset Aikakirjat ovat?

Sana ”Akaasinen” pohjaa sanskriitin ”Akasha”-sanaan, joka tarkoittaa eetteriä, ilmaa tai ilmapiiriä. Akaasisten Aikakirjojen ajatellaankin sijaitsevan eetterissä, energiatasolla, kaikkialla ympärillämme, sekä myös meissä itsessämme. Akaasiset Aikakirjat ei siis ole jokin erikoinen kirjasto jossain toisessa ulottuvuudessa, jonne on pääsy vain tietyillä, harvoilla ja valituilla. Sen sijaan se sijaitsee kaikessa ja kaikkialla, ja meillä kaikilla on myös mahdollisuus sitä tutkia.

Voit ajatella Akaasisia Aikakirjoja kuin sielusi tietovarastona, jossa sijaitsee kaikki tieto menneestä, nykyisyydestä ja tulevaisuudesta. Kun olet yhteydessä omiin Akaasisiin Aikakirjoihisi, olet silloin pyhässä yhteydessä omaan sieluusi. Tämä tietovaranto ulottuu koko sinun sielusi tietoon – koskien tätä elämää ja kaikkia menneitä sekä myös tulevia elämiäsi. Kun yhdistyt tähän tietoon, pääset katselemaan oman sielusi matkaa ulkopuolisen näkökulmasta. Voit kokea Akaasiset Aikakirjat visuaalisesti – useat näkevät ne kuin jättimäisenä kirjastona, jossa olevan sielusi kirjan sivuilta voit lukea sielusi energiaa, toisille ne voivat näyttäytyä vaikkapa elokuvateatterimaisena valkokankaana tai suurena TV-ruutuna, jossa sinun sielusi eri muistot, tiedot ja aikalinjat näkyvät. Saatat myös aistia niitä muilla tavoilla, kuten symboleina, ja olemmekin usein yhteydessä tähän tietovarantoon unemme aikana.

Akaasisissa Aikakirjoissa on kirjattuna kaikki tieto sinun sielustasi, mutta samalla tavoin siellä on olemassa kaikki tieto myös kollektiivisesti. Akaasisia Aikakirjoja voi tutkia myös toiselle ihmiselle ja hakea tietoa sieltä häntä koskien, mutta koska tämä on pyhä tietovaranto, täytyy sinulla aina olla lupa siihen, että voit katsella jonkun toisen Akaasisia Aikakirjoja.

Käymme seuraavaksi lävitse muutaman tärkeän vinkin, jotka auttavat sinua ottamaan vastaan tietoa Akaasisista Aikakirjoista.

Maadoittumisen tärkeys

Ennen kuin lähdet harjoittelemaan yhteyden ottamista Akaasisiin Aikakirjoihin, on tärkeää, että maadoitat itsesi. Voit tehdä sen esimerkiksi visualisoimalla mielessäsi, kuinka jalkapohjistasi kasvaa suuret, paksut ja vahvat juuret, ulottuen aina Äiti Maan ytimeen saakka. Samalla voit nähdä mielessäsi, kuinka Maaäidin ytimestä nousee sinun auraasi ja koko kehoosi rauhoittavaa, tasapainottavaa, maadoittavaa energiaa. Se myös suojaa sinua ja voitkin nähdä, kuinka siitä muotoutuu sinun ympärillesi suojaava valkoisen valon kupla. Jos tunnet tarvitsevasi vielä lisäsuojausta, pyydä arkkienkeli Mikael laskemaan yllesi suojaava sininen valoviitta, jonka kiedot yllesi suojaamaan koko auraasi. Näin olet turvassa ja maadoittuneena omaan fyysiseen kehoosi, jolloin sinun on helpompi antaa tietoisuutesi nousta korkeammille taajuuksille tutkimaan Akaasisia Aikakirjoja.

 

Aseta intentio Akaasisiin Aikakirjoihin yhdistymisestä

Uskon, että on olemassa monta eri keinoa yhdistyä Akaasisiin Aikakirjoihin. Itselläni se tapahtuu yksinkertaisesti pyytämällä omia auttajiani avaamaan tuon yhteyden. Pyydän sitä vain lausumalla mielessäni: ”Rakas henkioppani / enkelini , pyydän saada yhteyden Akaasisiin Aikakirjoihin”. Tämän jälkeen näen yleensä kuin portaalin tai tunnelin avautuvan silmieni edessä (pidän silmäni kuitenkin kiinni), ja kiidän tuota portaalia pitkin kovaa vauhtia, kunnes saavun omien Akaasisten Aikakirjojeni äärelle eräänlaiseen palatsiin.

Sinun kokemuksesi voivat olla jotain täysin erilaista. Kuitenkin, kun pyydät tätä yhteyttä oppaaltasi tai omalta enkeliltäsi, voit olla varma siitä, että se tapahtuu tavalla, joka on sinulle korkeimmaksi parhaaksesi. Tärkeintä on se, että luotat kykyihisi.

Huom! Internet on pullollaan aika monimutkaisiakin pyyntöjä ja rukouksia, joiden kerrotaan auttavan sinut yhdistymään Akaasisiin Aikakirjoihin. Toki voit niitä käyttää, jos ne resonoivat sinulle – jokaisella on oma tapansa yhdistyä niihin, enkä halua väittää, että minun tapani on ainoa oikea. Mutta myös yksinkertainen pyyntö ja intentio riittää. Luota tässä eniten omaan intuitioosi sekä siihen, että Akaasisiin Aikakirjoihin yhdistyminen on mahdollista meille jokaiselle. Myös sinulle, juuri sillä tavalla, joka on sinulle korkeimmaksi parhaaksesi.

Pyydä tietoa asiasta, johon haluat selkeyttä

Pyydettyäsi yhteyttä tuo pyhä yhteys on muodostunut. Jotkut näkevät konkreettisesti näkynä jonkun paikan, kuten minä, mutta sinun kokemuksesi voi olla erilainen. Muista, että vaikka et näkisi mitään, voit silti saada tietoa muuta kautta. Älä anna periksi, vaikka ensimmäiset harjoituskerrat eivät tuottaisi toivomaasi tulosta. Niillä on kuitenkin aina tärkeä merkitys ja harjoittelu tekee tässäkin asiassa mestarin!

Pyydettyäsi yhteyttä pyydä myös tietoa asiasta, johon toivot selkeyttä. Esimerkiksi, jos haluat tarkastella sitä, kuka olit menneessä elämässäsi, pyydä, että saat nähdä sen menneen elämäsi, jonka on tarkoitus nousta esille juuri nyt. Tai jos etsit ratkaisua johonkin kysymykseen tai asiaan, pyydä että saat selkeyden tuohon asiaan tavalla, joka on sinulle korkeimmaksi parhaaksi. Tieto voi nousta sinulle näkyjen lisäksi symboliikkana, ääninä, sanoina, tuntemuksina.. tapoja on yhtä monta kuin meitä ihmisiäkin. Voit pyytää tietoa aivan mistä tahansa asiasta, joka sinua askarruttaa: Sinun ja toisten välisistä sielunsopimuksista, mikä olisi paras seuraava askel vaikkapa projektissa, jota juuri työstät, mikä on sieluntehtäväsi, mikä idea veisi sinua seuraavaksi eteenpäin työssäsi jne. Rajoja ei ole. Voit kysyä aivan mistä tahansa itseäsi ja omaa sieluasi koskevasta asiasta.

 

Saat sen tiedon, joka sinun kuuluu saada juuri nyt

Kun matkaat tutkimaan Akaasisia Aikakirjoja, sinulle annetaan se tieto, joka auttaa sinua parhaiten juuri nyt. Monet haluavat katsella esimerkiksi omia menneitä elämiään Akaasisissa Aikakirjoissa ja sinullakin voi olla mielessäsi jokin entinen elämä, johon haluaisit saada selkeyttä. Muistathan silloin, että sinulle näytetään aina se tieto, joka auttaa sinua parhaalla tavalla juuri nyt. Akaasiset Aikakirjat paljastavat sinulle sen, mikä parhaiten opettaa ja auttaa sinua tässä hetkessä ja siksi sinulle voidaankin näyttää se elämä, jonka on syytä avautua sinulle juuri nyt. Se ei silloin ole välttämättä se elämä, joka sinulla itselläsi on mielessä, koska sen voi olla tarkoitus avautua vasta joskus myöhemmin.

Jos kysyt tietoa vaikkapa jostain entisestä (tai tulevasta) elämästäsi, ja saat vain hiukan informaatiota, luota siihen, että se on täysin ok. Se on juuri se, mikä sinun on tarkoitus vastaanottaa juuri nyt. Meidän ei aina ole tarkoitus saada kaikkia vastauksia heti, vaan jotkin asiat voivat avautua sinulle vasta myöhemmin, kun aika sille on oikea. Akaasisten Aikakirjojen tutkiminen vaatii siksi joskus myös kärsivällisyyttä sekä korkeampaa näkökulmaa siitä, että kaikelle on aikansa ja paikkansa. On tärkeintä, että luotat kokemuksiesi olevan oikein juuri tällä hetkellä, tässä elämäntilanteessa, jossa juuri nyt olet.

Kiitä yhteydestä ja kirjaa saamasi tieto muistiin

Kun olet valmis, voit kiittää omaa opastasi tai enkeliäsi (tai kuka auttajistasi olikaan apunasi tässä harjoituksessa) yhteydestä Akaasisiin Aikakirjoihin. Muistathan myös kirjata ylös ne kokemukset ja vastaukset, joita sait tutkiessasi Aikakirjoja. Sinun on hyödyllistä palata takaisin muistiinpanojesi äärelle myöhemmin, sillä silloin sinulle voi avautua taas uusia vastauksia ja voit saada uudenlaista selkeyttä sekä nähdä suuremman kokonaiskuvan siitä, kuinka sielusi tieto on sinulle avautunut. Kokemusten ylöskirjoittaminen auttaa sinua myös vahvistamaan luottamustasi itseesi ja siihen, että pystyt vastaanottamaan informaatiota Akaasisista Aikakirjoista.

 

Entä jos viestejä ei tule?

Mutta entäpä sitten, jos minkäänlaisia viestejä ei tule etkä saa kaipaamaasi tietoa Akaasisista Aikakirjoista? Luota silloin vahvemmin. Päästä irti ylianalysoinnista sekä itsekriittisyydestä. Akaasisten Aikakirjojen tutkiminen vaatii vain läsnäoloa tässä hetkessä ja tietoisuutesi avaamista – sitä, että luotat itseesi vastaanottajana, sillä aivan mikä tahansa pienikin kokemus on tarkoituksellinen ja merkityksellinen.

Luota omaan intuitioosi, sillä sinä tiedät enemmän, kuin mitä itse ehkä ajatteletkaan. Hyödynnä intuitiotasi myös jokapäiväisessä elämässäsi, sillä mitä enemmän kuuntelet sisäistä ohjaustasi, sitä vahvemmin vastaanotat viestejä myös korkeammilta taajuuksilta ja esimerkiksi juuri Akaasisista Aikakirjoista. Älä anna periksi, vaikka ensimmäiset harjoituskerrat eivät tuottaisi toivomaasi tulosta. Päästä irti siitä ajatuksesta, että jotain tiettyä pitäisi ilmetä tai tapahtua. Silloin olet paljon avoimempi ottamaan vastaan sen, mitä sinulle nousee. Meillä jokaisella on kyky tarkastella Akaasisia Aikakirjoja, koska se sisältää tiedon omasta sielustamme. Keskity rentoutumiseen ja luottamukseen, ja muista, että se nousee, minkä on tarkoitus tulla esille juuri nyt. Seuraavalla kerralla voit saada tietoa täysin eri tavalla ja eri intensiteetillä.

Voiko Akaasisista Aikakirjoista nousta jotain negatiivista?

Akaasiset Aikakirjat itsessään ovat rakkaudellinen, pyhä ja korkeavärähteinen taajuus, koska kyseessä on sielusi muisti, tieto ja historia. Jos tunnet pelkoa tai muuta raskasta energiaa tutkiessasi tätä tietovarantoa, keskity vieläkin vahvemmin valon suojauksiin, maadoittumiseen ja rauhoittumiseen ennen Aikakirjojen tutkimista. Jos olet jo tutkimassa tietoa ja tunnet jotain negatiivista, pyydä arkkienkeli Mikaelia vahvistamaan suojaustasi ja tiedä, että oma oppaasi on myös koko ajan lähelläsi, eikä mitään pahaa voi tapahtua sinulle. Sinä olet turvassa ja jos haluat, voit katkaista yhteyden ja koettaa joskus toisella kertaa uudelleen.

Joskus saamme esimerkiksi johonkin menneeseen elämään liittyen tietoa, joka herättää meissä pelkoa tai ahdistusta. On hyvä muistaa, että silloinkin nämä tunteet nousevat esille juuri nyt syystä, ja sinun onkin hyvä tarkastella sitä. Varjotyöskentely eli omien pelkojen ja haavojen kohtaaminen on olennaisen tärkeää, jotta myös valosi voi loistaa kirkkaammin. Pyydä apua siihen tarvittaessa. Jos kohtaat esim. edelliseen elämääsi liittyen jonkin raskaan muiston, joka pelottaa sinua, sinun voi olla hyvä harkita sen tarkastelua esim. regressioterapian avulla osaavan ammattilaisen kanssa.

Muista, että sinä olet osaava ja kykenevä tarkastelemaan oman sielusi tietoa ja tärkeää onkin, että todella uskot itseesi tässä. Ole avoin ja utelias ja lähde tutkimusretkelle itseesi ja sielutietoisuuteesi luottamuksella. Voit yllättyä siitä, kuinka paljon sinulle avautuukaan uutta tietoa, joka laajentaa myös koko käsitystäsi itsestäsi. <3