Blogi

BLOGI | Sielun Kipinä

Mitä on runsaustietoisuus ja kuinka se auttaa sinua luomaan unelmiasi todeksi?
{
19.01.2022

Runsauden luomisessa kaikki lähtee liikkeelle sinusta itsestäsi, sinun energiastasi. Merkitsipä runsaus sinulle mitä tahansa – rahaa, rakkautta, aikaa, ideoita – voit omaan energiaasi vaikuttamalla vetää puoleesi kaikkea sitä, mistä unelmoit. Runsauden magnetisointi on itse asiassa sitä, että muutat omaa tietoisuuttasi runsauden taajuudelle. Mutta mitä tämä käytännössä tarkoittaa? Mitä on runsaustietoisuus – ja miksi se on niin voimallinen työkalu sinulle vetää puoleesi mitä ikinä haluat?

Lähdetään liikkeelle niukkuuden ja puutteen energiasta, runsauden vastakohdasta. Silloin kun sinulla on sellaisia ajatuksia kuten ”Unelmaani on vaikea toteuttaa”, ”Unelmani ei ole mahdollista minulle”, ”Minulla ei ole tarpeeksi rahaa / aikaa / muita resursseja”, luot todellisuuttasi niukkuuden energiasta käsin. Silloin saatat huomata, että sinulla on jatkuvasti huolia ja murheita esim rahan riittävyydestä, eikä elämäsi vastaa sitä, mistä unelmoit. Ja silloin kun elät tästä huolen ja murehtimisen taajuudesta käsin, niukkuuden ja puutteen taajudesta käsin, elät myös erillisyydestä käsin. Silloin luot itsellesi sellaista todellisuutta, että sinulta puuttuu jotain.

Totuus on kuitenkin se, että elät rajattoman runsauden maailmankaikkeudessa ja tuo rajattoman maailmankaikkeuden ääretön runsaus on olemassa myös sinussa itsessäsi. Olemme kaikki yhtä. Sinussa on jo olemassa kaikki ne ratkaisut, mahdollisuudet, resurssit, joista unelmoit. Sinä olet jo yhtä niiden kanssa. Silloin sinun ei tarvitse huolehtia tai murehtia, koska tiedät, että mitä tahansa eteesi tulee, sinusta huolehditaan ja intuitiosi ohjaa sinua.

Tämä taajuus, runsaustietoisuus, eli tietoisuus siitä, että sinulla on jo kaikki tässä ja nyt, on samalla luottamuksen taajuus. Kun päästät irti huolehtimisesta ja murehtimisesta, avaudut luottamukselle. Ja kun avaudut luottamukselle, astut uuteen ulottuvuuteen – uudelle taajuudelle, joka on myös sinun korkeimman potentiaalisi taajuus, sielun taajuus ja sydämen taajuus.

Runsaustietoisuudessa ei ole kyse siitä, että sinulla olisi jokin tietty määrä esimerkiksi rahaa pankkitililläsi. Runsaustietoisuudessa on kyse siitä, että sinulla on aina, jokaisessa tilanteessa tunne siitä, että elät jo tässä ja nyt runsaudessa ja yltäkylläisyydessä. Tiedät ja luotat, että jos tarvitset vielä jotain muuta, voit sen itse itsellesi luoda tietoisesti, oman luomisvoimasi kautta.

Elät rajattoman runsauden maailmankaikkeudessa ja tuo rajattoman maailmankaikkeuden ääretön runsaus on olemassa myös sinussa itsessäsi

Kuinka sitten voit lähteä vahvistamaan tuota runsaustietoisuutta itsessäsi? Huomaa, että yleensä negatiiviset rajoittavat uskomukset esimerkiksi runsautta kohtaan ovat hyvin pinttyneitä, vakiintuneita ajatuksia, jotka ovat olleet sinulla olemassa pitkään. Ne ovat automaattistuneita tapoja reagoida ja ajatella tietyissä tilantessa. Ne voivat olla hyvin syvällä ja usein myös tiedostamattomia. Siksi sinun on hyvä antaa aikaa itsellesi, sillä muutos ei tapahdu yhdessä yössä.

Kuitenkin, kun lähdet kohottamaan värähtelyäsi, alat nousta myös runsaustietoisuuteen automaattisesti. Kaikesta taianomaisinta on se, että kun nousemme värähtelyssämme korkeammalle, tietoisuutemme myös näistä omista rajoittavista uskomuksistamme kasvaa ja niitä nousee pintaan meidän tarkasteltavaksi ja puhdistettavaksi. Emme voi nousta korkeammalle, ellemme kohtaa näitä asioita itsessämme.

Kun nouset värähtelyssäsi 5D-tasolle sydäntietoisuuteen, avaudut samalla vahvasti ykseydelle ja silloin alat huomata itsesi osana maailmankaikkeuden valtavaa runsautta. Voit lähteä kohottamaan värähtelyäsi heti tässä hetkessä huomioimalla ympärilläsi kaikki se upea runsaus, kauneus ja yltäkylläisyys, jota siellä on. Vietä aikaa luonnossa, sillä siellä voit erityisen hyvin huomata runsauden, uuden kasvun ja uuden luomisen. Sinä olet osa sitä kaikkea.

Ala aistia kaikilla aisteilla ympärilläsi olevaa kauneutta ja runsautta. Ala myös keskittyä kaikkeen hyvään, mitä sinä itse olet. Runsaus ja rakkaus on sinun todellinen olemuksesi, ja runsaustietoisuus on itse asiassa oman todellisen olemuksesi tiedostamista: Alat muistaa, kuka pohjimmiltasi, syvimmältä olemukseltasi olet, mistä olet tullut tähän fyysiseen maailmaan ja oman rajattoman potentiaalisi.

”Elän rajattomassa runsaudessa. Mahdollisuuteni ovat äärettömät. Minulla on aina kaikkea mitä tarvitsen, runsaasti ja yltäkylläisesti.”