Blogi

BLOGI | Sielun Kipinä

Kuinka luot yhteyden valonauttajiisi?
{
15.12.2021

Meillä jokaisella on ympärillämme iso joukko erilaisia valonauttajia: enkeleitä, henkioppaita, edesmenneitä läheisiä. He kaikki ovat antamassa sinulle rakastavaa tukeaan ja haluavat olla sinuun yhteydessä. Sinulla on myös sisäsyntyinen, luonnollinen kyky olla yhteydessä omiin auttajiisi. Ihan ensimmäiseksi onkin hyvä päästää irti siitä usein luullusta oletuksesta, että vain harvat ja valitut voivat esimerkiksi kanavoida enkeleitä ja oppaita. Ihan jokainen pystyy siihen ja sinun tarvitsee vain herättää tämä sinussa jo nyt oleva taito.

Tärkein tekijä yhteydessäsi valonauttajiisi on LUOTTAMUS. Kirjoitan sen siksi isoilla kirjaimilla, koska sen merkitystä ei voi korostaa liikaa. Usein ongelmana yhteydessä auttajiin ei ole se, etteikö viestejä tulisi vaan se, että vastaanottajalla ei ole tarpeeksi luottamusta itseensä ja yhteyden toimivuuteen.

Yhteyden luominen valonauttajiisi lähtee siis liikkeelle ennen kaikkea siitä, että uskot ja luotat sen olevan mahdollista sinulle. Viestien kyseenalaistaminen on inhimillistä ja jossain määrin hyväkin juttu, sillä on tärkeää oppia erottamaan se, milloin viesti tulee valosta ja milloin ei.

Tällä yksinkertaisella muistisäännöllä voit oppia erottamaan, onko viesti valonauttajiltasi:

Valonauttajiesi viestit ja ohjaus ovat aina rakkaudellisia ja kannustavia.

Jos viestien energia tuntuu rajoittavalta, pelottavalta tai uhkaavalta, silloin se ei tule valosta.

Jos saat hyvin negatiiviselta vaikuttavaa viestiä, silloin on hyvä katkaista yhteys ja aloittaa alusta. Pelättävää sinulla ei kuitenkaan ole. Halutessasi voit aina pyytää arkkienkeli Mikaelilta valonsuojausta yllesi, jotta mikään negatiivinen ei pääse omaan energiaasi.

 

Oma mielentilasi ja energiasi vaikuttavat

Kun lähdet luomaan yhteyttä auttajiisi, sinun on hyvä ymmärtää se, että oma mielentilasi vaikuttaa paljon siihen, kuinka helposti yhteyden saat. Jos mielessäsi pyörii paljon huolia ja murheita, olet levoton ja stressaantunut, todennäköisemmin silloin viestit tulevat oman egosi kautta ja usein näiden mielessäsi olevien huolten suodattamana.

Jos taas olet rauhallisessa mielentilassa, positiivisessa värähtelyssä, silloin helpommin pystyt myös kanavoimaan viestejä valonauttajiltasi, koska olet jo itse omassa energiassasi noussut lähemmäksi auttajiesi taajuutta.

Saat lisää vinkkejä oman värähtelysi kohottamiseen tästä kirjoituksesta.

 

Ole avoin

Sinun on myös hyvä muistaa, että viestit ja ohjaus auttajiltasi voi saapua hyvinkin monella eri tavalla. Siksi ei kannata lukita omia ajatuksiaan siihen, että on olemassa vain yksi tai muutama tapa saada tuota ohjausta.

Saamme viestejä selväaistiemme kautta, ja selväaistit ovat kaikilla kehitettävissä ja hyödynnettävissä. Selväaisteja ovat selvänäkö, selväkuulo, selvätunto, selvähaju, selvämaku ja selvätieto. Kaikki selväaistit ovat relevantteja tapoja saada viestejä, vaikka usein esim. selvänäköä korostetaankin.

Yleensä se aisti, joka sinulla on fyysisestikin kaikkein vahvin, toimii sinulla myös vahvimpana selväaistina. Jos siis olet herkkäkuuloinen, selväkuulo voi avautua sinulle ensimmäisenä. Tai jos hajuaistisi on herkkä, saatat saada yhteyden valonmaailmaan tuoksujen ja hajujen kautta.

Aina tuntemukset eivät ole kovinkaan vahvoja tai ilmeisiä, vaan ne voivat olla hyvinkin hienovaraisia. Esimerkiksi minulla itselläni usein pelkkä kananlihalle meneminen kertoo siitä, että yhteys on luotu. Hyvin usein tunnen myös pistelyä ja kihelmöintiä päälaellani, kun olen yhteydessä auttajiin. Jokaisella on oma tapansa saada näitä tuntemuksia ja ne voivat olla moninaisia. Voit aina myös pyytää auttajiltasi jotain tiettyä tuntemusta tai aistimusta vahvistukseksi itsellesi.

Tärkeää on se, että pysyt avoimena etkä kyseenalaista liikaa omia kykyjäsi vastaanottaa ohjausta. Jos jokin merkki tai asia tuntuu sinusta ohjaukselta, silloin se sitä sinulle on. Luota omaan sisäisiin tuntemuksiisi myös tässä asiassa. Ylenpalttinen analysointi vie sinua kauemmaksi yhteydestä auttajiisi. Tärkeää on olla avoin, luottavainen ja päästää irti liiallisesta itsekritiikistä, yliajattelusta ja järkeilystä.

Voit lukea lisää siitä, millä eri tavoilla voit saada viestejä tästä kirjoituksesta.

Täältä puolestaan löydät vinkkejä enkeliyhteyden vahvistamiseen.

 

Mistä tiedät, onko kyseessä enkeli, henkiopas vai edesmennyt läheisesi?

Kun luot yhteyttä valonauttajiisi, luot sen ensisijaisesti omalla intentiollasi, eli aikomuksellasi. Siksi kannattaa aina kutsua luoksesi juuri joku tietty auttajasi. Esimerkiksi, jos haluat olla yhteydessä omaan enkeliisi, voit kutsua hänet luoksesi vaikkapa näin: ”Oma enkelini, pyydän sinulta ohjausta…” tai jos tiedät oman enkelisi nimen, voit käyttää tietysti sitä (Täältä löydät yksinkertaisen harjoituksen, jolla voit kysyä enkelisi nimeä).

Jos taas haluat olla yhteydessä henkioppaaseesi, voit kutsua häntä henkioppaaksesi ja pyytää luoksesi: ”Henkioppaani, pyydän sinulta ohjausta…”

Oman edesmenneen läheisesi voit kutsua luoksesi tietysti hänen omalla nimellään ja vain ajattelemalla häntä. Kaikki auttajasi kuulevat ajatuksesi, joten sinun ei tarvitse puhua ääneen, ellet itse niin halua.

On tärkeää, että pyydät yhteyttä aina johonkin tiettyyn auttajaasi. Jos sanot vain epämääräisesti ”Pyydän apua”, tai ”Pyydän viestiä”, silloin saatat tahtomattasi vetää puoleesi matalamman tason olentoja, jotka eivät ole sinun omia auttajiasi.

Tärkein asia sinulle on muistaa, että auttajasi ovat lähelläsi ja haluavat viestiä kanssasi. Yhteys on aina sinulle mahdollinen. Luota omiin kykyihisi ja osaamiseesi – ja vaikka et luottaisi itseesi, tiedät, että voit luottaa auttajiisi. Itselleni paras apu on ollut se, että olen aina voinut ajatella luottavani valonauttajiini, vaikka en luottaisi itseeni. Tiedän, että auttajani ovat aina lähellä, tukemassa ja rohkaisemassa. Sinun omat valonauttajasi haluavat sinun myös tietävän tämän saman asian. Lähde siis avoimella mielellä, luottamuksella ja rauhalla vahvistamaan yhteyttäsi auttajiisi. <3