Blogi

BLOGI | Sielun Kipinä

Kollektiivinen tulkinta vuodelle 2021
{
01.01.2021

On aika heittää hyvästit menneelle vuodelle 2020 ja toivottaa tervetulleeksi uusi vuosi 2021. Monelle vuosi 2020 toi mukanaan arvaamattomia käänteitä, suuriakin elämänmullistuksia niin henkilökohtaisella kuin kollektiivisellakin tasolla. Monelle se oli myös silmiä avaava ja herättävä vuosi ja meitä on haastettu kääntymään sisäänpäin, pohtimaan sitä, millaista elämää haluaa rakentaa jos kaikki tuttu ja turvallinen murentuu alta pois. Useille vuosi 2020 oli lisäksi henkisen heräämisen aikaa, tietoisuuden nousua ja kasvua ja jo aiemmin heränneille omaan valotyöhön astumista täysin uudella tavalla.

Nyt on aika suunnata katse vuoteen 2021 ja nostin meille kaikille yhteisesti kolme korttia Denise Linnin Sacred Destiny Oracle -pakasta kuvastamaan tulevan vuoden kollektiivisia teemoja ja energioita.

1.OPENNESS – AVOIMUUS

Ensimmäisenä korttina meille nousi Openness – Avoimuus. Tulevana vuonna meitä rohkaistaan olemaan avoimia universumin johdatukselle. Merkkien ja viestin vastaanottaminen vaatii sitä, että olemme vastaanottavaisia: Pysymme rauhallisin ja avoimin mielin, rentoudumme ja antaudumme elämän virtaan. Meitä muistutetaankin pysymään sisimmässämme rauhallisina, vaikka ympärillämme myllertäisi ja kuohuisi kuinka. Todellinen mielenrauha löytyy aina omasta sisimmästämme ja me pystymme aina valitsemaan sen, kuinka suhtaudumme meitä kohtaaviin asioihin ja ennen kaikkea, millaista elämää itsellemme luomme.

Välillä eteemme tulee asioita, joita emme voi hallita ja ennakoida. Ne eivät ole välttämättä meidän käsissämme, mutta meidän hallinnassamme on aina se, kuinka näihin asioihin suhtaudumme. Ja kun tulet tietoiseksi tästä kyvystä itsessäsi, olet todellisen mielenrauhan äärellä. Minulle nousee nyt tunne siitä, että alkanut vuosi 2021 tulee olemaan tietyissä asioissa kaoottinen, ja siksi jokaisen ihmisen tulisikin nyt ensisijaisesti panostaa omaan mielenrauhaansa ja siihen, että kun pinnalla kuohuu ja myrskyää, sinun sielusi on aina tyyni, viisas ja rauhallinen. Sinulle on kaikki vastaukset itsessäsi, ja yhä useampaa rohkaistaankin nyt hiljentymään sen oman intuition äärelle yhä voimakkaammin. Kun kuuntelet itseäsi tarkasti ja myös uskallat seurata sielusi polkua, silloin mahdollisuuksia saattaa avautua mitä ihmeellisimmillä tavoilla.

Meitä muistutetaankin pysymään sisimmässämme rauhallisina, vaikka ympärillämme myllertäisi ja kuohuisi kuinka.

2. SECURITY – TURVALLISUUS

Toisena korttina meille yhteisesti nousi Security – Turvallisuus. Koen tämän liittyvän jo edellä mainittuihin teemoihin, ulkoiseen myllerrykseen ja sisäiseen rauhaan. Meitä muistutetaan tämän kortin kautta siitä, että mitä tahansa elämässä tapahtuukaan, mitä ulkoisia tai sisäisiä muutoksia tahansa käymme lävitse, olemme silti aina turvassa ja suojeltuja. Meitä muistutetaan valomaailman auttajien tuesta näiden muutosten keskellä. Meillä jokaisella on mukana omat suojelijamme ja tukijamme, enkelimme, henkioppaamme ja edesmenneet läheisemme, jotka ovat tukenamme, vaikka tuntisimme olomme kuinka yksinäisiksi tahansa.

Kortin kuvassa näkyvä luola symboloi turvapaikkaa ja tulkitsisin sen edelleen liittyvän siihen, että meistä jokaisen tulisi nyt ensisijaisesti etsiä rauhaa itsestämme, omasta sydänkeskuksestamme. Kun keskität tietoisuutesi sydämeesi, huomaat, millainen rauha siellä asuu. Sydänkeskuksesi on se, jonka kautta olet yhteydessä ympäröivään maailmaan ja muihin ihmisiin. Meitä rohkaistaan nyt pohtimaan sitä, millä tavalla olemme yhteydessä ympäristöömme. Jaammeko itsestämme ympärillemme rakkautta vai pelkoa? Samalla annat joko rakkautta tai pelkoa myös itsellesi. Kun löydät sisäisen rauhan itsestäsi, sinun ei enää tarvitse pelätä, mitä ulkopuolisessa maailmassa tapahtuu. Tiedät, että mitä tahansa tapahtuukin, sinä voit valita, kuinka sen otat vastaan ja mihin asioihin siinä keskityt – keskitytkö rakkauteen ja hyvään vai pelkoon ja negatiiviseen.

Tiedät, että mitä tahansa tapahtuukin, sinä voit valita, kuinka sen otat vastaan ja mihin asioihin siinä keskityt – keskitytkö rakkauteen ja hyvään vai pelkoon ja negatiiviseen.

3. NEW BEGINNINGS – UUSIA ALKUJA

Kolmantena korttina meille nousi New Beginnings – Uusia alkuja. Samalla, kun vuosi 2021 tuo monelle eteen sekä ulkoista että sisäistä myllerrystä, se samalla raivaa tilaa myös uudelle. Vanhoja rakenteita, ajattelumalleja ja tapoja toimia puhdistetaan ja raivataan pois, jotta jotakin uutta voi alkaa itämään. Meitä kehotetaan myös muistamaan, että vaikka asiat tuntuisivat kuinka ylitsepääsemättömiltä ja raskailta tahansa, yön jälkeen koittaa aina uusi aamu. Sen sarastus on jo nähtävillä, ja valo lisääntyy hetki hetkeltä enemmän ja enemmän. Monelle tämä uuden tuleminen voi olla aivan arkipäiväistäkin, kuten vaikka uuden harrastuksen, tai opiskelukurssin aloittaminen. Monelle kyseessä on myös suurempi henkisen tason ilmentyminen, kun sielun synkkä yö alkaa väistyä ja uutta valoa sekä toivoa alkaa tulvia elämään.

Meitä kehotetaan myös tulevana vuonna kuuntelemaan omaa inspiraatiotamme ja innostustamme. Kun jokin asia kutsuu sinua, anna mennä ja tartu tilaisuuteen! Sielusi puhuu sinulle inspiraation äänellä. Vuoden alku on erityisen hyvä aika aloittaa uusia projekteja, sillä vanhan vuoden energiat ovat väistymässä kovaa vauhtia ja tuo energian poistuminen sekä uuden vuoden alkaminen auttaa sinua tarttumaan toimeen ja saavuttamaan omia henkilökohtaisia unelmiasi. Meitä siis rohkaistaan kaikkia kuuntelemaan sydämemme ääntä ja seuraamaan sitä, joka innostaa ja inspiroi, sillä silloin takuuvarmasti olet oikealla polulla.

Meitä kehotetaan myös muistamaan, että vaikka asiat tuntuisivat kuinka ylitsepääsemättömiltä ja raskailta tahansa, yön jälkeen koittaa aina uusi aamu.

Yhteenvetona voisi sanoa, että vaikka alkanut vuosi tulee olemaan joiltain osin myllerrystä ja kuohuntaa, samalla se tulee myös tuomaan monet oman sydämensä äärelle, etsimään todellista rauhaa itsestään ja myös löytämään sen. Samalla, kun ihmisten sydänkeskukset alkavat laajeta ja rakkaus lisääntyy kollektiivisesti, myös täysin uusia tietoisuuden tasoja ja mahdollisuuksia alkaa avautua yhä useammalle. Yhä enenevissä määrin meitä rohkaistaan kuuntelemaan sydäntämme ja intuitiotamme, luottamaan saamaamme ohjaukseen ja valomaailman tukeen, sekä ennen kaikkea siihen viisauteen, joka omasta itsestämme löytyy. Tämän tiedostamisen myötä monen elämässä avautuu myös uudenlaisia mahdollisuuksia ja uusia alkuja.