Korkeimman Valon Chakrahoito

Valitettavasti ei saatavilla tällä hetkellä.

Syväsukellus energiaasi, jossa tasapainotamme ja selkeytämme värähtelyäsi

Tunnetko olosi väsyneeksi, uuupuneeksi ja lannistuneeksi? Suoritatko elämää, oletko jumissa tietyissä kielteisissä peloissa, tai ajattelumalleissa, jotka rajoittavat sinua? Ehkä tiedät, mistä unelmoit, mutta sinun on vaikea ottaa tarvittavia askeleita sen saavuttamiseksi. Ehkä yhteytesi omaan intuitioosi tökkii, etkä oikein osaa luottaa saamaasi ohjaukseen. Saatat ajatella itsestäsi kielteisesti, sinulla on vaikeutta arvostaa itseäsi. 

Mikäli kaipaat lempeää ohjausta, selkeyttä ja tasapainotusta tilanteeseesi, tämä on juuri sinua varten. Korkeimman Valon Chakrahoito palauttaa energeettisen tasapainosi ja selkeyttää mieltäsi.

Saatamme monesti jumiutua johonkin tiettyyn tilanteeseen tai tiettyihin ajatusmalleihin omassa elämässämme. Siellä elämänalueella, missä tällaisen jumitilanteen koet, on usein myös jotain puhdistettavaa. Sinulla voi olla rajoittavia ajatusmalleja, jotka estävät sinua pääsemästä eteenpäin. Samalla ne tukkivat herkän energiajärjestelmäsi, ja jos energia ei virtaa vapaasti chakroissasi, koet olosi huonoksi, uupuneeksi, lannistuneeksi, ilottomaksi ja valottomaksi. Tiedän, mistä puhun, sillä olen ollut siellä myös. Siksi olen myös ymmärtänyt, kuinka äärettömän tärkeää tasapainoinen energiajärjestelmä on ja siksi myös haluan auttaa muita tässä asiassa.

Korkeimman Valon Chakrahoidossa käymme lävitse sinun tilannettasi korkeammasta näkökulmasta käsin arkkienkeleiden, ylösnousseiden mestareiden sekä muiden auttajiesi, kuten henkioppaittesi ja edesmenneiden läheistesi avulla. Samalla, kun hoidan ja puhdistan kaikki  Uuden ajan 12 chakraasi kivien ja kristallien avulla, saan myös viestejä selväaistien kautta valonauttajiltasi. Nämä viestit auttavat sinua myös eteenpäin polullasi.

Mitä sinun Korkeimman Valon Chakrahoidossasi tapahtuu?

Kun energiakeskuksissasi eli chakroissasi on tukoksia tai ne ovat muuten epätasapainossa, saatat tuntea olosi uupuneeksi tai levottomaksi. Saatat tuntea olevasi kuin jumissa, tai et kykene kuulemaan intuitiosi ja sydämesi ääntä. Tai vaikka kuulisitkin, et löydä rohkeutta toimia tuon äänen mukaisesti.

Korkeimman Valon Chakrahoidossa keskitymme yksilöllisiin tarpeisiisi. Mikä on se este, jonka haluat poistaa tai mitä haluat saavuttaa?

Tasapainotamme ja puhdistamme kaikki Uuden ajan 12 chakraasi, jotta energia pääsee virtaamaan vapaasti. Valitsen hoitoon mukaan intuitiivisesti myös kiviä ja kristalleja, joiden korkeavärähteinen energia auttaa chakrojasi puhdistumaan. Välitän sinulle lisäksi enkeleiden kultaista valoenergiaa. Hoito tapahtuu etänä ja voit ottaa sen vastaan vaikka omassa sängyssäsi.

Hoidon aikana saan myös intuitiivisia tuntemuksia energiastasi sekä viestejä valonauttajilta tilanteeseesi liittyen. Kaikki nämä tuntemukset ja viestit kerron sinulle hoidon jälkeen kirjallisessa hoitoraportissa, jonka lähetän sähköpostiisi.

Hoidon aikana sinäkin voit saada erilaisia tuntemuksia. Useat tuntevat kylmän / kuuman vaihtelua, kihelmöintiä tai paineen tunnetta, jotkut näkevät värejä. Kaikki tuntemukset ovat vaarattomia poistuvat hoidon päätyttyä.

Yleensä asiakkaat kokevat hoidon syvästi rentouttavana ja miellyttävänä kokemuksena, joka selkeyttää mieltä ja antaa uutta energiaa ja virtaa. Hoito tapahtuu aina korkeimmaksi parhaaksesi, ja sinulle tuodaan ne kokemukset, jotka ovat sinulle tällä hetkellä tarpeen ja joihin sinä olet valmis juuri nyt.

Mitä ovat Uuden ajan Chakrat ja miksi niiden kanssa on tärkeä työskennellä?

Nousemme yhä kiihtyvämpää tahtia kohti Uutta aikaa. Uuden Kulta-ajan kaikki 12 chakraa ovat meillä jo käytössämme ja niiden aktivoituessa saamme jälleen käytttöömme kaikki korkeammata henkiset kyvyt – samat kyvyt ja taidot, joka olivat käytössämme Kultaisella Atlantiksella. 12 chakran kanssa työskentely auttaa sinua nousemaan korkeampiin värähtelyihin.

Tällä hetkellä käymme lävitse kahdentasoista ylösnousemusprosessia: Henkilökohtaista ja kollektiivista. Henkilökohtainen ylösnousemus on mahdollinen ja kollektiivinen tapahtuu vääjäämättä. Äiti Maamme värähtely on jo kohonnut 5.ulottuvuuteen ja meitä ihmisiä sinne nostetaan yhä nopeampaa tahtia.

Sinulla on 12 chakran kautta todella suuri mahdollisuus henkiseen kasvuun ja kehittymiseen sekä oman värähtelytaajuutesi kohottamiseen. Kun työstät näitä chakrojasi, se herättää sinussa uinuvat henkiset kyvyt ja taidot. Edellisissä elämissäsi kerryttämäsi taidot voivat nyt tulla esille, ja muistat oman jumalallisen olemuksesi.

Korkeimman Valon Chakrahoidossa kaikki 12 chakraasi hoidetaan korkeimpien valonauttajien, arkkienkeleiden ja ylösnousseiden mestareiden avulla. Tässä hoidossa sinulta hoidetaan seuraavat chakrat:

1.MAATÄHTI – Yhteys ja ykseys Äiti Maan kanssa

2.JUURICHAKRA – Perusturvallisuus, selviytyminen, koti, perhe, raha, eloonjääminen

3.SAKRAALICHAKRA – Tunteet, luovuus, seksuaalisuus, elämästä nauttiminen

4.NAPACHAKRA – Tunteet, aistillisuus, seurallisuus, intohimo elämään, sieluntehtävän toteuttaminen

5.SOLAR PLEXUS – Oma voima, rohkeus, itseluottamus

6.SYDÄNCHAKRA – Rakkaus, myötätunto, ihmissuhteet

7.KURKKUCHAKRA – Itseilmaisu, tunteiden ilmaisu, tahdonvoima, omat rajat

8.OTSACHAKRA – Intuitio, mielikuvitus, ideat, luovuus, inspiraatio

9.KRUUNUCHAKRA – Ykseys, yhteys jumalalliseen

10.KAUSAALICHAKRA – Laajemmat käsitykset, yhteys korkeampiin henkisiin tasoihin

11.SIELUTÄHTI – Henkisen ja maallisen energian yhdistyminen

12.TÄHTIPORTTI – Yhteys Alkulähteeseen

 

Korkeimman Valon Chakrahoito etänä (kesto 60min) 77€

Miten etähoito toimii?

Usein kuulen ihmettelyä siitä, voiko tällainen hoito todellakin toimia etänä. Ja olenpa aikoinani ihmetellyt asiaa itsekin – kunnes otin ensimmäisen etäenergiahoitoni, ja tuo kokemus muutti koko elämäni ja sai silmäni avautumaan! Haluankin avata sinulle hieman sitä prosessia, minkä vuoksi etäenergiahoito toimii aivan yhtä hyvin kuin paikankin päällä otettava hoito.

Energia, eli elämänvoima, elämänenergia, josta me kaikki koostumme, ei tunne ajan tai paikan rajoituksia. Siksi ei ole mitään väliä sillä, missä otat hoidon vastaan. Energia löytää kyllä perille luoksesi. Olemme kaikki yhtä, ja siksi vaikka olemme fyysisesti eri paikoissa, olemme energiatasolla yhdessä ja yhtä. Hoidossa yhdistyn oman energiakehoni kautta sinun energiaasi, saan viestejä ja tuntemuksia tilanteestasi sekä kanavoin sinulle korkeimman valon energiaa.

Etähoidon aikana voit myös rauhassa keskittyä kuuntelemaan itseäsi ja omia kokemuksiasi ja siksi monet kokevatkin etäenergiahoidon paremmaksikin vaihtoehdoksi, kuin sen, että hoitaja olisi paikan päällä samassa tilassa.

Varaa aikasi Korkeimman Valon Chakrahoitoon

Yhden hoitokerran hinta on 77 €.

Mikäli sinulla herää lisää kysymyksiä, vastaan niihin mielelläni. Voit ottaa minuun yhteyttä sähköpostilla osoitteeseen sielunkipina@gmail.com.

Voit varata oman aikasi alta:

Olen kouluttautunut energiahoitaja, kivi- ja kristallihoitaja sekä ALH-enkelivalohoitaja. Viestit enkeleiltä, oppailta sekä edesmenneiltä sieluilta tulevat minulle pääosin selvänäön, selväkuulon sekä selvätiedon kautta. Tämä tarkoittaa sitä, että näen kuvia, kuulen sanoja sekä lauseita ja saan vahvoja tuntemuksia, jotka kerron sinulle hoitoraportissa. Hoidon aikana olen aina kanavana korkeimmalle valolle ja rakkaudelle, joka toimii sinun korkeimmaksi parhaaksesi. Enkeleittesi ja muiden valonauttajiesi rakkaus ja ohjaus tulee kauttani sinulle, aina siten, mikä sinulle on parhaaksi tässä hetkessä.

Mikä tahansa ongelmatilanteesi onkaan, enkelit, oppaat ja muut valonauttajat ovat aina valmiina opastamaan sinua. Koen kutsumuksekseni olla välikätenä tässä auttamistyössä ja teen työni aina lempeydellä, rakkaudella ja arvostuksella asiakasta kohtaan.

Toivotan sinut lämpimästi tervetulleeksi Korkeimman Valon Chakrahoitoon saamaan lämpöistä ohjausta ja tasapainotusta <3

 

Rakkaudella,

Sara / Sielun kipinä

Vastuuvapautuslauseke

Sielun kipinän tarjoamat hoidot eivät ole lääketieteellisiä hoitoja eivätkä tarjoa lääketieteellistä tai terveydenhuolollista neuvontaa. Nämä hoidot eivät korvaa eivätkä poissulje mitään lääketieteellistä hoitoa tai ohjausta. En tee diagnooseja enkä ota kantaa terveydellisiin seikkoihin. Keskustelethan niistä aina lääkärin kanssa. Akuutissa tilanteessa otathan aina yhteyttä ensisijaisesti terveydenhuoltoalan ammattilaiseen.

Sivustolla esitetyt asiakastarinat ovat yksittäisiä esimerkkitapauksia eivätkä takaa tiettyjä hoitotuloksia tai -kokemuksia. Jokainen asiakas saa aina sen kokemuksen, joka on hänelle korkeimmaksi parhaakseen.