Enkeleiden Kultainen Chakrahoito

 

Syväsukellus energiaasi, jossa tasapainotamme ja selkeytämme värähtelyäsi

Tunnetko olosi väsyneeksi, uuupuneeksi ja lannistuneeksi? Suoritatko elämää, oletko jumissa tietyissä kielteisissä peloissa, tai ajattelumalleissa, jotka rajoittavat sinua? Ehkä tiedät, mistä unelmoit, mutta sinun on vaikea ottaa tarvittavia askeleita sen saavuttamiseksi. Ehkä yhteytesi omaan intuitioosi tökkii, etkä oikein osaa luottaa saamaasi ohjaukseen. Saatat ajatella itsestäsi kielteisesti, sinulla on vaikeutta arvostaa itseäsi. 

Mikäli kaipaat lempeää ohjausta, selkeyttä ja tasapainotusta tilanteeseesi, tämä on juuri sinua varten. Enkeleiden Kultainen Chakrahoito palauttaa energeettisen tasapainosi ja selkeyttää mieltäsi.

Saatamme monesti jumiutua johonkin tiettyyn tilanteeseen tai tiettyihin ajatusmalleihin omassa elämässämme. Siellä elämänalueella, missä tällaisen jumitilanteen koet, on usein myös jotain puhdistettavaa. Sinulla voi olla rajoittavia ajatusmalleja, jotka estävät sinua pääsemästä eteenpäin. Samalla ne tukkivat herkän energiajärjestelmäsi, ja jos energia ei virtaa vapaasti chakroissasi, koet olosi huonoksi, uupuneeksi, lannistuneeksi, ilottomaksi ja valottomaksi. Tiedän, mistä puhun, sillä olen ollut siellä myös. Siksi olen myös ymmärtänyt, kuinka äärettömän tärkeää tasapainoinen energiajärjestelmä on ja siksi myös haluan auttaa muita tässä asiassa.

Enkeleiden Kultaisessa Chakrahoidossa käymme lävitse sinun tilannettasi korkeammasta näkökulmasta käsin enkeleiden, henkioppaiden sekä muiden valonauttajiesi, kuten edesmenneiden läheistesi avulla. Samalla, kun hoidan ja puhdistan kaikki 7 päächakraasi kivien ja kristallien avulla, saan myös viestejä selväaistien kautta valonauttajiltasi. Nämä viestit auttavat sinua myös eteenpäin polullasi.

Mitä sinun Enkeleiden Kultaisessa Chakrahoidossasi tapahtuu?

Kun energiakeskuksissasi eli chakroissasi on tukoksia tai ne ovat muuten epätasapainossa, saatat tuntea olosi uupuneeksi tai levottomaksi. Saatat tuntea olevasi kuin jumissa, tai et kykene kuulemaan intuitiosi ja sydämesi ääntä. Tai vaikka kuulisitkin, et löydä rohkeutta toimia tuon äänen mukaisesti.

Enkeleiden Kultaisessa Chakrahoidossa keskitymme yksilöllisiin tarpeisiisi. Mikä on se este, jonka haluat poistaa tai mitä haluat saavuttaa?

Tasapainotamme ja puhdistamme kaikki 7 suurinta chakraasi, jotta energia pääsee virtaamaan vapaasti. Valitsen hoitoon mukaan intuitiivisesti myös kiviä ja kristalleja, joiden korkeavärähteinen energia auttaa chakrojasi puhdistumaan. Välitän sinulle lisäksi enkeleiden kultaista valoenergiaa. Hoito tapahtuu etänä ja voit ottaa sen vastaan vaikka omassa sängyssäsi.

Hoidon aikana saan myös intuitiivisia tuntemuksia energiastasi sekä viestejä valonauttajilta tilanteeseesi liittyen. Kaikki nämä tuntemukset ja viestit kerron sinulle hoidon jälkeen kirjallisessa hoitoraportissa, jonka lähetän sähköpostiisi.

Hoidon aikana sinäkin voit saada erilaisia tuntemuksia. Useat tuntevat kylmän / kuuman vaihtelua, kihelmöintiä tai paineen tunnetta, jotkut näkevät värejä. Kaikki tuntemukset ovat vaarattomia poistuvat hoidon päätyttyä.

Yleensä asiakkaat kokevat hoidon syvästi rentouttavana ja miellyttävänä kokemuksena, joka selkeyttää mieltä ja antaa uutta energiaa ja virtaa. Hoito tapahtuu aina korkeimmaksi parhaaksesi, ja sinulle tuodaan ne kokemukset, jotka ovat sinulle tällä hetkellä tarpeen ja joihin sinä olet valmis juuri nyt.

Enkeleiden Kultainen Chakrahoito etänä (kesto 60min) 60€

Miten etähoito toimii?

 

Usein kuulen ihmettelyä siitä, voiko tällainen hoito todellakin toimia etänä. Ja olenpa aikoinani ihmetellyt asiaa itsekin – kunnes otin ensimmäisen etäenergiahoitoni, ja tuo kokemus muutti koko elämäni ja sai silmäni avautumaan! Haluankin avata sinulle hieman sitä prosessia, minkä vuoksi etäenergiahoito toimii aivan yhtä hyvin kuin paikankin päällä otettava hoito.

Energia, eli elämänvoima, elämänenergia, josta me kaikki koostumme, ei tunne ajan tai paikan rajoituksia. Siksi ei ole mitään väliä sillä, missä otat hoidon vastaan. Energia löytää kyllä perille luoksesi.

Etähoidon aikana voit myös rauhassa keskittyä kuuntelemaan itseäsi ja omia kokemuksiasi.

Varaa aikasi Enkeleiden Kultaiseen Chakrahoitoon

 

Yhden hoitokerran hinta on 60€.

Mikäli sinulla herää lisää kysymyksiä, vastaan niihin mielelläni. Voit ottaa minuun yhteyttä sähköpostilla osoitteeseen sielunkipina@gmail.com.

Voit varata oman aikasi alta:

Olen kouluttautunut energiahoitaja, kivi- ja kristallihoitaja sekä ALH-enkelivalohoitaja. Viestit enkeleiltä, oppailta sekä edesmenneiltä sieluilta tulevat minulle pääosin selvänäön, selväkuulon sekä selvätiedon kautta. Tämä tarkoittaa sitä, että näen kuvia, kuulen sanoja sekä lauseita ja saan vahvoja tuntemuksia, jotka kerron sinulle hoitoraportissa. Hoidon aikana olen aina kanavana korkeimmalle valolle ja rakkaudelle, joka toimii sinun korkeimmaksi parhaaksesi. Enkeleittesi ja muiden valonauttajiesi rakkaus ja ohjaus tulee kauttani sinulle, aina siten, mikä sinulle on parhaaksi tässä hetkessä.

Mikä tahansa ongelmatilanteesi onkaan, enkelit, oppaat ja muut valonauttajat ovat aina valmiina opastamaan sinua. Koen kutsumuksekseni olla välikätenä tässä auttamistyössä ja teen työni aina lempeydellä, rakkaudella ja arvostuksella asiakasta kohtaan.

Toivotan sinut lämpimästi tervetulleeksi Enkeleiden Kultaiseen Chakrahoitoon saamaan lämpöistä ohjausta ja tasapainotusta <3

 

Rakkaudella,

Sara / Sielun kipinä

Vastuuvapautuslauseke

Sielun kipinän tarjoamat hoidot eivät ole lääketieteellisiä hoitoja eivätkä tarjoa lääketieteellistä tai terveydenhuolollista neuvontaa. Nämä hoidot eivät korvaa eivätkä poissulje mitään lääketieteellistä hoitoa tai ohjausta. En tee diagnooseja enkä ota kantaa terveydellisiin seikkoihin. Keskustelethan niistä aina lääkärin kanssa. Akuutissa tilanteessa otathan aina yhteyttä ensisijaisesti terveydenhuoltoalan ammattilaiseen.

Sivustolla esitetyt asiakastarinat ovat yksittäisiä esimerkkitapauksia eivätkä takaa tiettyjä hoitotuloksia tai -kokemuksia. Jokainen asiakas saa aina sen kokemuksen, joka on hänelle korkeimmaksi parhaakseen.