Hypnoosihoidot

Valitettavasti ei saatavilla tällä hetkellä

Angel Light Hypnosis: Ainutlaatuinen tapa saada yhteys enkeleihisi 

Angel Light Hypnosis eli ALH-enkelivalohoito on ainutlaatuinen hoitomuoto, jossa yhdistyvät energiahoito ja hypnoterapia. ALH-hoidon mahdollisuudet ovat lähes rajattomat! Sen avulla myös oma värähtelysi kohoaa ja enkeliyhteytesi vahvistuu. Saat vastauksia mieltäsi painaviin kysymyksiin sekä voimallista kultavalohoitoa, sinun korkeimmaksi parhaaksesi.

”Lähdimme Saran kanssa selkeyttämään ja manifestoimaan sieluntehtävääni ALH-enkelihoidon avulla. Ennen hoitoa elämäntehtäväni oli minulta aika hukassa. En oikein tiennyt, mitä odottaa, mutta hoito yllätti minut positiivisestu. Se todella kirkasti ajatuksiani sieluntehtäväni sihteen, selkeytti ja vahvisti suuntaa. Hoito vahvisti myös luottamustani omiin intuitiivisiin tuntemuksiini vieläkin enemmän.

Enkeliyhteys oli hoidossa todella konkreettinen ja todella tunsin vahvasti enkelten läsnäolon. Aiemmin olen saanut jonkin verran aistimuksia enkeleistä, mutta hoidon aikana koin heidät lähelläni todella vahvoina fyysisinä aistimuksina. Kokonaisuutena ALH-enkelihoito Saran kanssa oli kattava ja selkeyttävä. Saralla on miellyttävä, rauhoittava olemus, joka auttaa myös rentoutumisessa. Koen hoidon antaneen minulle todella selkeyttä ja myös seuraavan toiminnan askeleen, jonka kautta lähden etenemään kohti sieluntehtävääni.”

Kaisa

Mitä sinun Alh-enkelihoidossasi tapahtuu?

ALH-Enkelihoito (ALH = Angel Light Hypnosis) muinainen atlantislainen hoitomuoto, jota käytettiiin pyhissä unitemppeleissä. Se on ainutlaatuinen ja todella voimallinen hoitomuoto, jossa yhdistyvät energahoito ja hypnoterapia.

Tämän modernisoidun ja voimallisen ALH-metodin avulla ohjaan sinut syvään ja miellyttävään rentoutuneeseen tilaan ja nostan tilapäisesti sinun värähtelysi todella korkealle, aina 7D-taajuudelle eli enkelten maailmaan saakka. Tällä taajuudella voit tavata enkeleitäsi ja arkkienkeleitä ja keskustella heidän kanssaan sekä saada neuvoja ja ohjeita mieltäsi painaviin asioihin.

Saat enkeleiltäsi sekä korkeimmalta minältäsi tärkeitä viestejä ja ohjausta mihin tahansa mieltäsi painavaan asiaan.

Poistamme sinusta arkkienkeli Mikaelin avulla kaikki energeettiset siteet, jotka pitävät sinut kiinni entisessä. Näin todella vapaudut astumaan korkeimpaan potentiaaliisi ja manifestoimaan unelmasi.

ALH-hoidon avulla sinulla on mahdollisuus:

– Tutustua enkeleihisi ja muihin valonauttajiin

– Vapauttaa vanhoja ajatus- ja käytösmalleja

– Poistaa tarrahenkiä ja raskaita energiatukoksia

– Kohdata edesmenneitä rakkaita

– Kohdata syntymättömän lapsesi 

– Kohdata kaksoisliekkisi ja hoitaa ihmissuhteita

– Manifestoida rahallista runsautta tai muita unelmia

Vastaanotat myös erittäin voimakasta ja eheyttävää enkelivalohoitoa, joka toimii juuri sinun korkeimmaksi parhaaksesi, eheyttäen ja voimaannuttaen sinua tavalla, jota tarvitset juuri nyt.

Hoidon lopussa ohjaan värähtelytasosi takaisin omaan tasoon erittäin korkeasta tasosta. Värähtelysi jää kuitenkin luonnostaan hieman korkeammalle tasolle kuin ennen hoitoa ja yhteys sieluusi, korkeimpaan minääsi ja enkeleihin säilyy vahvempana. Jokainen hoitokerta kohottaa värähtelyäsi entisestään.

ALH-hoito (kesto 1,5h) 111€ (hoito tehdään etänä videoyhteyden kautta)

Regressiohoito: Matka menneeseen elämään

Regressiohoidossa matkaat omaan sielusi muistiin ja alitajuntaasi vastaanottamaan tietoa siitä, kuka olet ollut menneessä elämässäsi. Ohjaan sinut hypnoositilaan, jossa rauhoittuminen auttaa sinua keskittymään sinussa jo olevaan sieluntason tietoon. Kaikki tieto löytyy jo sinusta itsestäsi ja autan sinua pääsemään tähän tietoon käsiksi. Tila, jossa tämä hoito tehdään, vastaa ennen nukahtamista olevaa syvää rentoutumisen ja rauhoittumisen tilaa. Hypnoositila on ihmiselle täysin turvallinen ja luonnollinen olotila, ja tietoisuutesi omasta itsestäsi sekä itsehallintasi säilyy sinulla koko hoidon ajan.

Regressiossa sinun on mahdollista saada tietoa syvemmiltä sielusi tasoilta ja ymmärtää esimerkiksi, miksi tietyt asiat, tilanteet tai ihmiset ovat elämässäsi sellaisina, kuin ovat. Sinun on mahdollisuus myös oppia itsestäsi kokonaisvaltaisemmin ja voit tuoda menneestä viisautta nykyiseen hetkeesi. Sielusi ohjaa sinut aina siihen menneeseen elämään ja niihin kokemuksiin, jotka ovat olennaisia ja sinulle korkeimmaksi parhaaksi tämän hetken kannalta. Joskus sielusi ohjaa sinua myös kohtaamaan oman kuolemasi menneessä elämässä. Se on parhaimmillaan sinulle voimaannuttava ja avartava kokemus.

Näin hoito tehdään

Regressiohoito tehdään videoyhteydellä Zoomin kautta. Saat tarkemmat ohjeet ennen hoitoasi. Hoito kestää noin 1,5h, mutta sinun on hyvä varata aikaa kaksi tuntia. Olen Anu Gracen kouluttama regressio- ja hypnoosihoitaja.