Blogi

BLOGI | Sielun Kipinä

6 vinkkiä: Näin luot vaurautta Runsauden Arkkienkeleiden avulla
{
23.08.2022
enkelivalohoito

Ehkä sinäkin olet kaivannut elämääsi lisää vaurautta tai koet, ettei runsaus virtaa elämässäsi aivan niin vapaasti, kuin mitä toivoisit. Tämä on hyvin yleinen kokemus, ja niukkuudessa sekä rahahuolissa eläminen saa helposti sinut uskomaan, ettei tilanteeseen ole edes mahdollista tulla muutosta. Silloin ajaudut helposti ikävään energiaan, joka ylläpitää itse itseään: Huolet painavat, jolloin vedät lisää huolen aiheuttajia puoleesi ja kierre on valmis.

Enkelimaailman voimalliset auttajat ovat sinun paras tukesi tällaisessa tilanteessa, sillä heidän kanssaan työskentely paitsi nostaa sinun värähdettäsi tehokkaasti (jolloin alat irtaantua raskaista ja negatiivisista energioista), myös avaa sinua runsaudelle entistä vahvemmin. Enkelimaailmassa sinua auttavat eri asioihin ja osa-alueisiin erikoistuneet arkkienkelit. Arkkienkeleiden kanssa voi työskennellä kuka tahansa, eikä heidän apunsa ole rajoitettua millään tavalla: He auttavat sinua kaikissa elämäsi asioissa, myös esimerkiksi rahan ja runsauden luomisessa. Enkelit haluavat, että elämäsi täällä maan päällä on yltäkylläistä ja että kaikkiin tarpeisiisi vastataan. Siksi sinulla on käytettävissäsi myös mahtavien arkkienkeleiden apu silloin, kun haluat vahvistaa vaurauden virtausta omassa elämässäsi.

Runsauden Arkkienkelit ovat erikoistuneet siihen, että he auttavat sinua vaurauteen ja runsauteen liittyvissä asioissa. He ovat toivon ja onnellisuuden sanansaattajia, ja he haluavat auttaa sinua unelmiesi saavuttamisessa. Sinun tarvitsee vain pyytää heidän apuaan – enkelit eivät voi auttaa sinua, ellet itse sitä pyydä – ja avautua ottamaan tuo apu vastaan.

Voit aina pyytää apua kaikkiin mieltäsi painaviin asioihin siltä enkeliltä, joka sinulle kussakin hetkessä intuitiivisesti resonoi. Haluan kuitenkin kertoa sinulle tarkemmin muutamasta arkkienkelistä, jotka voivat auttaa sinua erityisesti runsauden ja vaurauden luomisessa, sekä jakaa sinulle muutaman vinkin siihen, kuinka voit työskennellä heidän kanssaan ja luoda lisää yltäkylläisyyttä elämääsi.

Vinkki nro 1: Selkeytä unelmasi arkkienkeli Gabrielin avulla

Arkkienkeli Gabriel on selkeyden, kirkkauden, kauneuden ja puhtauden sekä luovuuden enkeli. Hän kuuluu myös Runsauden Arkkienkeleihin, sillä hän tuo kirkkautta ajatuksiisi sekä auttaa sinua selkeyttämään omaa energiaasi, jotta voit vahvemmin vetää omaa unelmaasi puoleesi.

Kun haluat luoda runsautta ja vaurautta, sinun on tärkeää aivan ensiksi kirkastaa itsellesi oma unelmasi, oma tavoitteesi. Mitä haluat kutsua luoksesi? Onko se jokin tietty rahasumma tietyssä ajassa, vai runsautta jossakin muussa muodossa? Pyydä arkkienkeli Gabriel avuksesi ja kirjoita selkeä ja kristallinkirkas tavoitteesi ylös. Muista, että mitä selkeämpi sinä itse olet omassa unelmassasi, sitä vahvemmin ja selkeämmin myös maailmankaikkeus pystyy sinua tukemaan.

Arkkienkeli Gabriel muistuttaa sinua siitä, että loppujen lopuksi runsauden luominen lähtee aina liikkeelle sinun sisimmästäsi. Mitä vahvemmin olet linjassa oman sielusi kanssa, sen rakkauden ja kiitollisuuden kanssa, jota löydät todellisesta olemuksestasi, sitä vahvemmin vedät runsautta puoleesi. Mielen tason pelot ja rajoittavat uskomukset saavat sinun energiasi tukkeutumaan ja estävät runsauden virtauksen. Arkkienkeli Gabriel hoitaa myös juurichakraasi pyynnöstäsi ja poistaa siellä olevia runsauteen ja vaurauteen liittyviä tukoksia, ja lisää luottamustasi elämää kohtaan.

Vinkki nro 2: Tunne jo olevasi runsaudessa arkkienkeli Rafaelin avulla

Arkkienkeli Rafael on parantamisen ja runsauden enkeli ja hän muistuttaa sinua runsaustietoisuudesta – siitä, että kun tunnet ja koet tässä ja nyt, että elät jo yltäkylläisyydessä, kaikki toivomasi resurssit ovat sinulla jo nyt, myös vedät unelmiasi magneetin lailla puoleesi.

Yleinen virhe runsauden manifestoinnissa on ajatella, että voit tuntea olosi onnelliseksi, kiitolliseksi, tyytyväiseksi jne. vasta sitten kun jokin tietty asia / unelma on tapahtunut. Tällainen ajattelutapa itse asiassa vie sinua vain kauemmaksi omasta unelmastasi, sillä tärkein tekijä manifestoinnissa onnistumisessa on onnen, kiitollisuuden ja runsauden tunteminen tässä ja nyt.

Arkkienkeli Rafael vahvistaa sinussa luonnollisesti olevaa kiitollisuuden ja yltäkylläisyyden tunnetta, sillä syvin olemuksesi, sielusi, muistaa ja tunnistaa sinun voimasi sekä sen, että olet yhä maailmankaikkeuden rajattomien resurssien kanssa. Jos koet, että sinun on vaikea muistaa tai tunnistaa tätä tai huomaat sortuvasi ”sitten kun” -ajatteluun, pyydä arkkienkeli Rafaelia puhdistamaan näitä asioita sinusta sekä vahvistamaan luottamustasi ja kiitollisuuttasi runsauteen juuri nyt, tässä hetkessä. Arkkienkeli Rafael on voimallinen apuri runsauden luomisessa ja voit esimerkiksi pyytää, että hän puhdistaa smaragdisäteellään sinusta kaikkia sellaisia haitallisia, negatiivisia energiatukoksia, jotka jollain tavalla estävät runsautta virtaamasta luoksesi.

Vinkki nro 3: Tunne itsesi unelmasi arvoiseksi arkkienkeli Samuelin avulla

Arkkienkeli Samuel on rakkauden ja myötätunnon enkeli ja hän toimii Runsauden Arkkienkelinä avaamalla sydäntäsi muistamaan oman arvosi – sen, että sinä olet kaiken runsauden arvoinen. Arkkienkeli Samuel auttaa sinua rakastamaan itseäsi ja suhtautumaan itseesi myötätunnolla ja arvostuksella, ja sallimaan enemmän hyvää itsellesi. Yksi suurimmista runsaustukoksista nimittäin on juuri se, että et voi sallia hyvää itsellesi ja silloin tämä uskomus toimii energeettisenä kilpenä estäen runsauden pääsyn luoksesi.

Jos sinusta tuntuu siltä, että sinun on vaikea ottaa hyvää vastaan tai esimerkiksi lahjojen saaminen tuntuu sinusta kiusalliselta, pyydä arkkienkeli Samuel avuksesi. Voit harjoitella esimerkiksi peilin edessä sanomaan itsellesi kauniita asioita sekä muistuttamaan itseäsi siitä, että sinä todella olet kaiken hyvän arvoinen. Jos tässä on sinulla haasteita ja sinulla herää esim syyllisyyden tai häpeän tunteita, tiedät, että energiassasi on vielä jotain, joka vaatii puhdistusta. Arkkienkeli Samuel voi auttaa sinua siinä, ja puhdistaa sydäntäsi ottamaan vastaan siunauksia ilman häpeää, syyllisyyttä tai muitakaan negatiivisia tunteita. Kun suhtaudut itseesi rakkaudellisemmalla tavalla, alat myös vetää runsautta puoleesi aivan uudella tasolla.

Vinkki nro 4: Vahvista kiitollisuutta arkkienkeli Arielin avulla

Arkkienkeli Ariel vastaa luonnon hyvinvoinnista, mutta hän työskentelee myös Runsauden Arkkienkelinä tuoden sinulle muistutuksen luonnon yltäkylläisyydestä ja siitä, kuinka sinä olet myös osa tätä runsautta. Hän auttaa sinua huomaamaan kiitollisuudella kaiken hyvän, mitä elämässäsi on jo nyt, tässä hetkessä ja avaa sinua näin vahvemmin ottamaan vastaan runsautta myös tulevaisuudessa.

Usein emme huomaa, mitä kaikkea hyvää ja runsaudellista elämässämme on jo nyt, sillä pidämme näitä asioita itsestäänselvyyksinä. Tällaisia asioita voivat olla esimerkiksi koti, puhdas vesi, ruoka, lemmikit, luonnon kauneus ja sen antimet, läheiset ihmissuhteet jne. Sinua avaa omalle unelmallesi vahvasti se, että pystyt kiitollisuudella arvostamaan kaikkea sitä, mitä sinulla nyt jo on. Koska näitä asioita on joskus vaikea muistaa tai huomata, arkkienkeli Ariel auttaa sinua tässä. Voit pyytää hänet avuksesi ja tehdä esimerkiksi listan kaikesta siitä, mistä voit olla kiitollinen juuri nyt. Merkitse ylös ne kaikkein pienimmiltä ja arkisimmiltakin tuntuvat asiat – saatat yllättyä, kuinka pitkän listan saatkaan tehtyä! Jo tämän listan laatiminen ja sen lukeminen itsellesi ääneen tai mielessäsi avaa sinua runsaudelle vahvemmin, varsinkin jos todella keskityt tuntemaan kiitollisuuden tunnetta syvästi ja aidosti. Arkkienkeli Ariel tukee sinua tässä ja muistuttaa sinua siitä, että tarpeistasi pidetään kyllä huolta. Olet osa luonnon yltäkylläisyyttä, universumin vaurautta ja saat aina sen, mitä sinä tarvitset.

 

Vinkki nro 5: Avaudu ottamaan runsautta vastaan arkkienkeli Hanielin avulla

Arkkienkeli Haniel on intuition, ilon ja elämästä nauttimisen enkeli. Hän tuo sinulle Runsauden Arkkienkelinä apua myös siinä, että pysyt ilossa, huolettomuudessa ja avoimuudessa ottamaan runsautta vastaan. Manifestoidessasi runsautta sinun on tärkeää muistaa, että et jumiuta tätä prosessia huolehtimalla liiaksi siitä, miten ja miiloin unelmasi toteutuu. Toisin sanoen päästät unelmastasi irti ja luotat siihen, että maailmankaikkeus hoitaa sen luoksesi parhaalla mahdollisella tavalla, parhaaseen mahdolliseen aikaan.

Arkkienkeli Haniel auttaa sinua iloitsemaan elämästä tässä ja nyt. Hän tuo sinulle elämännautintoa, muistuttaa sinua hemmottelemaan itseäsi ja päästämään irti ylianalysoinnista ja yliajattelusta oman unelmasi suhteen. Kaikki sujuu hyvin – olet jättänyt tilauksesi maailmankaikkeudelle ja nyt voit ottaa rennosti sekä luottaa siihen, että unelmasi toteutuu kyllä.

Jos tällainen irtipäästäminen unelmastasi tuntuu sinusta haastavalta, pyydä arkkienkeli Haniel avuksesi. Anna intuitiosi johdattaa sinut oivallukseen siitä, mikä tekisi sinulle hyvää juuri nyt. Kuinka voisit rentouttaa ja hemmotella itseäsi? Mikä veisi ajatuksiasi toisaalle niin, että et murehtisi unelmaasi liiaksi ja pääsisit luottamuksen flow’hun? Tässä kohtaa intuitiosi alkaa myös ohjata sinua ottamaan toiminnan askeleita unelmaasi kohti ja on tärkeää, että seuraat niitä ilolla, luottamuksella ja rohkeudella. Pyydä arkkienkeli Hanielia vahvistamaan kykyäsi vastaanottaa intuitiosi ohjausta tässä asiassa ja hiljenny kuuntelemaan, kuinka sisäinen viisautesi ohjaa sinua eteenpäin.

Vinkki nro 6: Ota toiminnan askeleita kohti unelmaasi arkkienkeli Mikaelin avulla

Arkkienkeli Mikael on suojeluksen, rohkeuden ja toiminnan enkeli. Hän huolehtii myös sinun energiatasapainostasi poistamalla pyynnöstäsi sinusta kaikkea sellaista negatiivista energiaa, joka ei sinua palvele, jotta voit edetä elämässäsi kevyemmin eteenpäin. Runsauden Arkkienkelinä arkkienkeli Mikael auttaa sinua saavuttamaan unelmasi ja tuo sinulle voimaa ja rohkeutta ottaa askeleita intuitiosi ohjauksen mukaisesti.

Runsauden manifestoinnissa on tärkeää, että olet selkeä tavoitteessasi, pysyt korkeissa energioissa, luottamuksessa ja kiitollisuudessa ja avaudut ottamaan runsautta vastaan universumilta. Yhtä lailla tärkeää – ja ellei jopa tärkempääkin – on kuitenkin myös sinun oma osuutesi tässä prosessissa. Sinä luotat ja päästät irti siinä mielessä, että et liian tiukasti määrittele sitä, kuinka, missä ja milloin unelmasi toteutuu, mutta uskallat myös luottaa sisäisen viisautesi ohjaukseen ottaa tiettyjä toiminnan askeleita, jotka kuljettavat sinua kohti unelmaasi.

Esimerkiksi, jos toiveenasi on luoda rahallista runsautta oman valotyösi kautta, intuitiosi ohjaa sinua perustamaan yrityksen, markkinoimaan palveluitasi tietyllä tavalla ja saavuttamaan näin yhteyden sielunasiakkaisiisi, joita sinun on tarkoitus auttaa omalla työlläsi. Mutta jos tässä kohtaa alatkin lykätä askeleita aina vain tuonnemmaksi esimerkiksi pelon tai epävarmuuden vuoksi, silloin myös tuo runsauden unelmasi lykkääntyy aina vain kauemmaksi.

Tällaisessa tilanteessa arkkienkeli Mikael tuo sinulle rohkeutta ja varmuutta omiin askeliisi ja auttaa sinua ottamaan niitä luottamuksella siitä, että intuitiosi ei koskaan turhaan nosta tietoisuuteesi tiettyjä ideoita, mahdollisuuksia tai askeleita. Tässä sinun ja maailmankaikkeuden yhteistyössä piilee manifestoinnin taianomaisuus: Kun sinä otat yhden askeleen, maailmankaikkeus tukee sinua tuomalla sinulle tarvitsemasi resurssit ja avun. Näin runsauden manifestointi onkin kuin sinun ja universumin yhteinen tanssi, ja tästä yhteistyöstä on lopputuloksena sinun unelmasi konkretisoituminen energiatasolta tänne fyysiselle tasolle.