Blogi

BLOGI | Sielun Kipinä

5 tärkeää merkkiä siitä, että chakrasi vaativat tasapainotusta
{
13.09.2021

Sinun energiajärjestemässäsi, chakroissasi, piilee valtavan suuri potentiaali siihen, kuinka hyvinvoivaksi, tyytyväiseksi ja onnelliseksi itsesi koet omassa elämässäsi sen kaikilla osa-alueilla. Meillä jokaisella on mahdollisuus vaikuttaa hyvinvointiimme ja värähtelyymme chakrojemme kautta. Monella kuitenkin on ongelmia tässä asiassa ja hyvin monet kärsivät chakrojen epätasapainon mukanaan tuomista ongelmista. Haluankin jakaa sinulle nyt 5 tärkeää merkkiä siitä, että chakrasi vaativat tasapainostusta. Lisäksi haluan auttaa sinua saamaan vahvistusta siihen, haluatko tehdä tätä tärkeää puhdistusta itsesi kanssa.

Fakta on se, että kaikki eivät ole valmiita siihen.

Chakrojen kanssa työskentely ja niiden puhdistaminen vaatii työtä, joka ei ole kertaluontoista. Yhdelläkin puhdistuskerralla saat apua, mutta sen jälkeen ehkä huomaatkin, että uusia pulmia ja haasteita nousee pintaan, jotka taas puolestaan vaativat huomiotasi, jotta voit keveämmällä energialla jatkaa eteenpäin. Siksi suosittelen aina yksittäisten hoitojen sijasta hoitokuureja, jotta syvemmälläkin olevat tukokset pääsevät puhdistumaan.

Tässä sinulle 5 tärkeää merkkiä siitä, että chakrasi vaativat tasapainotusta. Jos yksikin näistä merkeistä resonoi, ethän ota sitä itsellesi merkkinä ”epäonnistumisesta” vaan siitä, että tällä osa-alueella omassa elämässäsi sinun on vielä mahdollista entistä syvemmin linjautua itseesi, ottaa värähtelyssäsi piilevä potentiaali käyttöösi ja nousta siten korkeammalle.

1. Koet olevasi jumissa

Jos chakrasi ovat tukossa ja epätasapainossa, saatat kokea olevasi jumissa jollain tietyllä tai useammalla elämäsi osa-alueella. Ehkä raha-asiat jumittavat, ehkäpä et ole tyytyväinen ihmissuhteisiisi, ehkä jokin työssäsi hiertää sinua, ehkä elämä ei yksinkertaisesti vain solju eteenpäin niin kevyesti kuin toivoisit.

Siinä elämänalueella, missä tällaista jumittamista koet, on aina myös jotain puhdistettavaa. Silloin kun chakrasi ovat tasapainossa ja puhdistettuina, elämäsi etenee kevyemmin ja olet ikään kuin flow’ssa, joka vie sinua helposti eteenpäin.

Tässä kohtaa sinun on hyvä huomata, että chakrojenkaan tasapainotus ei poista itse itsellesi sielun tasolla valitsemiasi oppiläksyjä elämästäsi. Olemme täällä sieluina kasvamassa ja oppimassa, ja siksi kohtaat erilaisia tilanteita ja kerrytät erilaisia kokemuksia – sellaisiakin, jotka tuntuvat sinusta haasteellisilta.

Mutta kun chakrasi ovat tasapainossa, pystyt kohtaamaan myös nämä haasteet kevyemmin ja luotat itseesi sekä elämään niiden ilmaantuessa. Siksi elämäsi virtaa kokonaisvaltaisesti helpommin, kuin silloin, jos et hoida chakrojasi.

Silloin kun chakrasi ovat tasapainossa ja puhdistettuina, elämäsi etenee kevyemmin ja olet ikään kuin flow’ssa, joka vie sinua helposti eteenpäin.

2. Et tunnista sieluntehtävääsi

Silloin kun chakrasi ovat tasapainossa, olet syvemmässä yhteydessä itseesi, todelliseen olemukseesi ja omaan korkeimpaan minääsi ja sen ohjaukseen. Olet niin sanotusti syvemmässä yhteydessä sieluusi. Pystyt luottamaan sen ohjaukseen ja viesteihin, ja myös seuraamaan niitä. Ymmärrät myös, mitkä ovat niitä sinun omia ainutlaatuisia lahjojasi ja taitojasi, joita olet tullut ilmentämään ja kanavoimaan tänne maan päälle ja jakamaan omaa valoasi sitä kautta.

Sieluntehtävät avautuvat nyt rytinällä, koska nousemme energioissa kovaa vauhtia kohti 5D-tasoa. Jos koet vaikeutta löytää sitä syvintä sielusi tehtävää tai et rohkene seurata sitä, kyse voi olla siitä, että jossain chakrassasi on tukos siihen liittyen. Ehkä et luota itseesi ja taitoihisi, ehkä pelkäät ilmaista itseäsi ja omaa totuuttasi, ehkä sinulla on epävarmuutta siitä, voitko ansaita rahaa sieluntehtävälläsi tai kenties pelkäät, mitä muut sinusta ajattelevat. Nämä ovat hyvin yleisiä sieluntehtävään liittyviä tukoksia ja tällä hetkellä ne nousevat voimakkaasti tietoisuuteen, koska meidän on aika yhdistyä näihin tehtäviimme ja puhdistua tukoksista, jotka sen tiellä vielä ovat.

Kun lähdet puhdistamaan sielusi tehtävään liittyviä tukoksia, pystyt rohkeammin ja luottavaisemmin loistamaan omaa valoasi tässä maailmassa tavalla, jota olet tullut tänne tekemään.

Chakrojesi ollessa tasapainossa ymmärrät, mitkä ovat niitä sinun omia ainutlaatuisia lahjojasi ja taitojasi, joita olet tullut ilmentämään ja kanavoimaan tänne maan päälle ja jakamaan valoasi sitä kautta.

3. Et uskalla tavoitella omia unelmiasi

Jos koet, että sinun on vaikea lähteä tavoittelemaan omia unelmiasi, voi syy olla chakroissa olevissa tukoksissa. Unelmasi ovat sinun korkeimman minäsi ja sinun sielusi ohjausta sinulle siihen, kuinka voit nousta omaan korkeimpaan potentiaaliisi. Unelmat eivät koskaan synny tarkoituksetta mielessäsi, sillä ne kertovat aina sinulle jotain merkityksellistä: Kuinka voit elää autenttisemmin sielusi mukaista elämää.

Mikäli chakroissasi kuitenkin on tukoksia ja epätasapainoa, niin sinun saattaa olla todella hankala tavoitella noita unelmiasi, vaikka ne tuntuisivat sinusta kuinka ihanilta ja tärkeiltä hyvänsä. Ehkä ajattelet, ettei se kuitenkaan ole mahdollista sinulle. Ehkäpä et ajattele olevasi unelmasi arvoinen. Ehkäpä pelkäät taas toisten mielipiteitä. Nämä kaikki kertovat chakroissa piilevistä tukoksista ja niin kauan, kuin elät elämääsi niiden ehdoilla, et voi saavuttaa noita unelmoimiasi asioita niin hyvin, kuin se sinulle olisi mahdollista.

Totuus on, että sinussa itsessäsi piilee rajaton potentiaali oman elämäsi luomiseen. Kyse on ainoastaan siitä, valitsetko ottaa tuon potentiaalin käyttöösi – vai valitsetko kenties elää elämää, joka on ”ihan ok” ja ”siedettävää”, mutta ei vastaa sydämesi visioita ja todellisia unelmiasi.

Unelmat eivät koskaan synny tarkoituksetta mielessäsi, sillä ne kertovat aina sinulle jotain merkityksellistä: Kuinka voit elää autenttisemmin sielusi mukaista elämää.

4. Pysyt jumissa haitallisissa ajattelumalleissa

Oletko sinäkin ehkä huomannut, kuinka tietyt tilanteet herättävät sinussa aina automaattisesti tietyt ajatukset ja tunnereaktiot? Ehkäpä saat laskun ja automaattisesti alat murehtia, kuinka rahasi riittävät. Kenties pettymykset ja takapakit saavat sinut joka kerta soimaamaan ja sättimään itseäsi. Ehkä ihmissuhteesi kärsivät sellaisista haitallisista malleista, kuten mustasukkaisuudesta tai hylätyksi tulemisen pelosta.

Chakrojesi tasapainottaminen tuo tietoisuuteesi tällaisia haitallisia ajattelumalleja, ja auttaa purkamaan niitä. Nämä mallit ovat tiedostettavissasi ja samalla voit niistä myös vapautua. Voit aina niin sanotusti uudelleenohjelmoida itsesi niin, että näissä tilanteissa toimit ja ajatteletkin rakentavammin, positiivisemmin, luottavaisemmin. Nämä ”autopilotoinnit” ovat usein syvällä, mutta puhdistuksella niitä nimenomaan nostetaan pintaan ja näin sinua autetaan vapautumaan niistä, jotta voit elää tyytyväisempää ja onnellisempaa elämää.

”Aautopilotoinnit” ovat usein syvällä, mutta puhdistuksella niitä nimenomaan nostetaan pintaan ja näin sinua autetaan vapautumaan niistä, jotta voit elää tyytyväisempää ja onnellisempaa elämää.

5. Sinulla on selittämättömiä pelkoja tai epävarmuutta

Kannat energiassasi paitsi tässä elämässä syntyneitä tukoksia, myös sellaisia sidoksia, jotka ovat syntyneet entisissä elämissäsi. Joskus tällaiset negatiiviset sidokset ja tukokset aiheuttavat esimerkiksi selittämättömiä pelkoja, ahdistusta tai epävarmuutta johonkin tiettyyn asiaan liittyen. Eräs asiakkaani oli syvän intuitiivinen, mutta koki epävarmuutta omaa intuitiotaan ja sen kuuntelmista kohtaan. Hoidossamme selvisi, että häntä oli entisessä elämässä vainottu henkisten lahjojensa vuoksi, minkä takia hän koki epävarmuutta ja pelkoa myös tässä elämässä omaa intuitiotaan kohtaan. Kun tämä asia nostettiin hänelle ja sitä hoidettiin, hänen oli sen jälkeen helpompaa luottaa omiin intuitiivisiin viesteihinsä.

Tällaiset menneiden elämien tukokset nostetaan esille aina syystä. Niiden kautta voit ymmärtää itseäsi kokonaisvaltaisemmin ja kehittyä sieluna. Kun tällaiset negatiiviset sidokset katkaistaan ja puhdistetaan, voit jatkaa tässä elämässä eteenpäin kevyemmällä energialla ja vapaudut myös niistä negatiivisista asioista, joita nämä tukokset ovat elämääsi aiheuttaneet.

Menneiden elämien tukokset nostetaan esille aina syystä. Niiden kautta voit ymmärtää itseäsi kokonaisvaltaisemmin ja kehittyä sieluna.

Kuulostaako jokin näistä (tai ehkä useampikin) tutuilta? Voisiko omien chakrojesi hoitaminen olla jotain sellaista, mikä kiinnostaa sinua – haluatko purkaa tukoksia elääksesi kokonaisvaltaisesti tyytyväisempää elämää?

Sattumaa ei ole, enkä usko, että luet tätä ilman tarkoitusta. Uskon, että sielusi todellinen potentiaali kutsuu sinua luokseen, rakas valosielu <3

Kun tunnet olevasi valmis chakrahoitoon, pääset varamaan sen tästä linkistä.