Blogi

BLOGI | Sielun Kipinä

4 askeleen taikapolku unelmiesi manifestointiin – ja kuinka tehostat sitä enkeleiden avulla
{
21.10.2020

Sinä olet oman elämäsi luoja. Sinulla on mahdollisuus luoda elämästäsi juuri sellaista, kuin sinä sen haluat olevan. Sinulla on mahdollisuus houkutella elämääsi juuri niitä asioita, joista unelmoit – ja enkelit hyppivät riemusta voidessaan auttaa sinua tässä! Kenties olet tutustunutkin jo manifestointiin ja olet perillä vetovoiman lain periaatteista. Tässä artikkelissa pääset sukeltamaan vielä syvemmälle manifestoinnin tekniikkaan neljän helpon taika-askeleen avulla. Lisäksi opit myös, kuinka arkkienkelit voivat auttaa sinua tehostamaan tätä manifestointiprosessiasi vieläkin enemmän!

1. Taika-askel: Kirkasta visiosi unelmastasi

Jotta voit manifestoida unelmasi todeksi, sinun tulee olla todella selkä ja kirkas omassa visiossasi. Mitä sinä todella haluat saavuttaa elämääsi? Mikä on sinun todellinen unelmasi? Millaisen elämän haluat? Jos haluat manifestoida lisää rahaa, keskity siihen, mikä on se tarkka rahasumma, jonka haluat? Jos tahdot saavuttaa unelmatyösi, kirkasta visiotasi siitä, mitä tuo työ on, mitä siinä teet, millaisia ihmisiä on mukana tässä visiossasi? Ole todella yksityiskohtainen ja keskity ajattelemaan selkeästi tätä kirkasta visiotasi unelmastasi. 

Pyydä avuksesi arkkienkeli Gabriel luodaksesi itsellesi selkeän ja kirkkaan vision omasta unelmastasi

Arkkienkeli Gabriel puhdistaa ja selkeyttää sinun omaa energiaasi, jotta voit helpommin tunnistaa oman sydämesi äänen, ja myös lähteä seuraamaan sitä. Kun olet epävarma siitä, mitä todella haluat elämääsi luoda, pyydä arkkienkeli Gabriel avuksesi esimerkiksi näin:

”Rakas arkkienkeli Gabriel, pyydän sinua nyt avukseni kirkastamaan visiotani unelmastani, unelmaelämästäni ja kaikista niistä asioista, jotka ovat sieluni linjauksen mukaisia.”

Jotta voit manifestoida unelmasi todeksi, sinun tulee olla todella selkä ja kirkas omassa visiossasi.

2.Taika-askel: Linjaudu energeettisesti unelmaasi

Sinun unelmasi värähtelee tietyllä energiataajuudella. Samoin sinä itse värähtelet tietyllä energiataajuudella. Jotta alat vetämään unelmaasi puoleesi, sinun tulee värähdellä samalla energiataajuudella. Päästäksesi tälle samalle taajuudelle, sinun tulee todella tuntea unelmasi jo toteutuneeksi. Miltä sinusta tuntuu, kun unelmasi on jo toteutunut? Sinun tulee todella uskoa, että se on jo totta. Millä tavalla toimit, kun unelmasi on jo totta? Mitä ajattelet ja tunnet? Millaisia asioita teet? 

Pyydä avuksesi arkkienkeli Haniel, jotta voit ilon ja luottamuksen kautta tuntea olevasi yhtä oman unelmasi kanssa

Arkkienkeli Haniel on rauhoittava ja tasapainottava arkkienkeli, joka auttaa sinua luottamuksen ja ilon energiasta käsin ajattelemaan omaa unelmaasi, sitä mitä tunnet, koet ja teet, kun unelmasi on jo toteutunut. Haniel auttaa sinua löytämään kadonneen innostuksen ja inspiraation, jotta unelmasi voi toteutua parhaimmalla mahdollisella tavalla. Voit pyytää Hanielia avuksesi esimerkiksi lausumalla ääneen tai mielessäsi:

”Rakas arkkienkeli Haniel, pyydän sinua nyt avukseni, jotta voin ilon ja luottamuksen energiasta käsin tuntea, että unelmani on jo toteutunut.”

Jotta alat vetämään unelmaasi puoleesi, sinun tulee värähdellä samalla energiataajuudella.

3.Taika-askel: Toimi ja ota askeleita

Kolmannessa vaiheessa manifestoinnin taikapolulla lähdet todella toimimaan tämän uuden värähtelysi mukaisesti. Lähdet ajattelemaan ja toimimaan siten, kuin unelmasi olisi jo totta. Otat toiminnan askeleita kohti unelmaasi. Esimerkiksi, jos unelmanasi on perustaa oma yritys ja toteuttaa sitä kautta sieluntehtävääsi, lähdet määrätietoisesti toteuttamaan tätä. Alat tekemään tarvittavia suunnitelmia ja valmisteluja, alat esim. Tekemään omia nettisivujasi, sosiaalisen median kanavia, alat markkinoimaan omaa osaamistasi.. Tekemällä ja ottamalla aktiivisesti toiminnan askeleita, luot elämääsi tarvittavaa vauhtivoimaa eli momentumia, jotta unelmasi lähtee toteutumaan. Unelman ajatteleminen ei ainoastaan riitä. Sinun tulee myös todella tehdä oma osasi ja ottaa tarvittavat toiminnan askeleet.

Pyydä avuksesi arkkienkeli Mikael, jotta pystyt toimimaan unelmasi mukaisesti ja sinulla on rohkeutta ottaa juuri oikeat askeleet kohti unelmaasi

Arkkienkeli Mikael on rohkeuden, vahvuuden ja suojelun arkkienkeli. Hän antaa sinulle tarvittavaa aloitekykyä ja päättäväisyyttä, jotta saat otettua tärkeät toiminnan askeleet matkallasi kohti unelmaasi. Hän auttaa sinua myös siinä, että saat nämä askeleet suoritettua helposti ja kevyesti. Voit pyytää arkkienkeli Mikaelia avuksesi esimerkiksi näin:

”Rakas arkkienkeli Mikael, pyydän sinua nyt avukseni, jotta saan tarvittavaa rohkeutta ja päättäväisyyttä ottaakseni tärkeät toiminnan askeleet matkallani kohti unelmaani.”

Tekemällä ja ottamalla aktiivisesti toiminnan askeleita, luot elämääsi tarvittavaa vauhtivoimaa eli momentumia, jotta unelmasi lähtee toteutumaan.

4.Taika-askel: Päästä irti ja luota ohjaukseen

Unelmasi manifestoinnissa viimeinen taika-askel on irtipäästäminen. Se tarkoittaa, että luovut tietynlaisesta kontrollista sen suhteen, millä tavalla sinun mielestäsi unelmasi voi toteutua. Sinun on tässä vaiheessa ymmärrettävä, että universumi voi tuoda unelmasi sinulle monella eri tapaa. Sinun tehtäväsi on ottaa vastaan ja luottaa saamasi ohjaukseen ja tukeen. 

Pyydä avuksesi arkkienkeli Raziel, jotta pystyt yhdistymään entistäkin vahvemmin maailmankaikkeuden ja enkeleiden ohjaukseen, sekä päästämään irti epäröinnistä ja epäilyksistä unelmasi toteutumisen suhteen

Arkkienkeli Raziel auttaa sinua laajentamaan tietoisuuttasi ja sanotaan, että hänellä on kaikki tieto maailmankaikkeuden salaisuuksista. Raziel auttaa sinua vapautumaan omasta epävarmuudestasi unelmasi suhteen sekä antautumaan jumalalliselle ohjaukselle ja tuelle. Hän auttaa sinua myös avautumaan sille oivallukselle, että maailmankaikkeus voi toteuttaa unelmasi yllättävälläkin tavalla – sinun tehtäväsi on siis olla avoin ja ottaa vastaan. Voit pyytää arkkienkeli Razielia avuksesi esimerkiksi lausumalla näin:

”Rakas arkkienkeli Raziel, pyydän sinua nyt avukseni, jotta voin päästää irti ja luottaa siihen, että unelmani toteutuu kuten on minulle korkeimmaksi parhaakseni. Kiitos, että autat minua luomaan elämästäni juuri sellaista kuin haluan sen olevan – maailmankaikkeuden tukeen ja ohjaukseen luottaen.”

Enkeleiden avulla unelmien manifestointi saa vieläkin lisää vauhtia, sillä enkelit värähtelevät puhdasta iloa ja rakkautta eli kaikkein korkeavärähteisimpiä tunteita. He auttavat sinua pääsemään ihanaan luottamuksen virtaan, manifestoinnin flow’hun, ja yhdistymään omaan pyhään luomisvoimaasi.