Blogi

BLOGI | Sielun Kipinä

3 tärkeintä syytä, miksi chakratyöskentely enkeleiden kanssa avaa sinua runsaudelle tehokkaammin
{
08.04.2021

Chakrat ovat meissä olevia energiakeskuksia, joissa elämänenergian virtaus on kaikkein voimakkaimmillaan. Päächakroja on 7 ja jokaiseen niistä liittyy omia osa-alueita, jotka voivat olla joko tasapainossa tai epätasapainossa. Energiajärjestelmämme on hyvin herkkä ja aivan arkipäiväisetkin asiat voivat vaikuttaa chakrojemme tasapainoon. Suurempia tukoksia aiheuttavat käsittelemättömät tunteet, tunnelukot sekä rajoittavat uskomukset.

Työskentely 7 suurimman päächakran kanssa niiden vahvistamiseksi ja tasapainottamiseksi on tällä hetkellä erittäin tärkeää. Olemme siirtymässä uuteen aikaan ja chakroja on avautunut myös lisää. Kokemukseni mukaan näissä 7 suurimassa päächakrassa on kuitenkin vielä meillä jokaisella jonkinlaisia tukoksia, ja ellei niitä hoideta kuntoon, ylemmät, korkeamman tietoisuuden chakrat eivät pääse avautumaan. Kuvailenkin 7 päächakran kanssa työskentelyä perustustyöksi, vahvaksi perustaksi, jonka on oltava kunnossa jotta voimme nostaa värähtelyämme vieläkin korkeammalle.

Chakratyöskentely onkin erittäin tehokas tapa nostaa omaa värähtelyäsi, tuntea runsautta ja hyvinvointia omassa elämässäsi ja kokea, että elämä rullaa eteenpäin soljuvasti, tuoden mukanaan iloa, hyvää oloa samalla, kun luontevasti seuraat sydämesi ja intuitiosi ääntä. Enkeleiden avulla chakratyöskentelystä tulee kuitenkin vieläkin tehokkaampaa, ja kerron sinulle seuraavaksi miksi näin on.

1.Enkelienergian korkeavärähteisyys nostaa sinun omat energiasi kokonaan uudelle tasolle

Enkelit värähtelevät erittäin korkealla taajuudella. Heidän energiansa on puhdasta rakkautta ja iloa. Siksi aina, kun jollain tavalla työskentelet yhdessä enkeleiden kanssa, sinun oma värähtelysi myös automaattisesti kohoaa. Jo se seikka, että olet kiinnostunut enkeleiden avusta, kertoo siitä että värähtelysi ovat kohonneet! Enkelit ovat myös erittäin tehokkaita apureita silloin, kun on kyseessä chakrojen tasapainottaminen ja puhdistaminen. Jokaisella 7 päächakralla on oma, niiden kehittymisestä vastaava arkkienkeli ja näiden enkeleiden apu on korvaamatonta silloin, kun lähdet työskentelemään chakrojesi kanssa:

Juurichakran ja sakraalichakran kehittymisestä vastaa AE Gabriel

Solar plexus -chakran kehittymisestä vastaa AE Uriel

Sydänchakran kehittymisestä vastaa AE Samuel

Kurkkuchakran kehittymisestä vastaa AE Mikael

Otsachakran kehittymisestä vastaa AE Rafael

Kruunuchakran kehittymisestä vastaa AE Jofiel

Pyydä siis erityisesti näiden arkkienkeleiden apua, kun lähdet kehittämään chakrojasi. Arkkienkeleiden voimallinen, korkeavärähteinen energia tuo sinulle heti uuden ulottuvuuden chakratyöskentelyyn.

Aina, kun jollain tapaa työskentelet enkeleiden kanssa, sinun oma värähtelysi myös automaattisesti kohoaa.

2.Luottamuksesi maailmankaikkeuden tukeen vahvistuu 

Enkeleiden kanssa työskenteleminen avaa sinua syvemmälle luottamukselle maailmankaikkeuden tukeen. Aloittaessasi työskentelyä enkeleiden kanssa sinulla saattaa olla epävarmuutta siitä, kuulevatko enkelit sinua tai ovatko he paikalla. Uskalla pyytää silloin merkkejä enkeleiltä siitä, että he ovat lähelläsi! Joka kerta, kun saat näitä merkkejä, luottamuksesi vahvistuu. Ja kun luottamuksesi valonauttajien ja maailmankaikkeuden tukeen vahvistuu, alat myös huomata helpommin runsautta ja mahdollisuuksia ympärilläsi.

Lisäksi, erityisesti chakratyöskentelyn kautta astut luottamuksen positiiviseen kierteeseen. Kun alat vahvistaa chakrojasi enkeleiden avulla, ja huomaat sen todella auttavan, luottamuksesi kasvaa ja kun luottamuksesi kasvaa, siitä seuraa lisää hyvää elämääsi. Päädyt positiiviseen luottamuksen kierteeseen, joka tuo sinulle runsautta ja hyvinvointia. Kun valitset luottaa saamaasi tukeen, sitä annetaan sinulle koko ajan lisää. Ymmärrät, että sinusta huolehditaan, sinua autetaan ja tuetaan ja että saat ohjausta silloin, kun sitä pyydät ja tarvitset.

Kun luottamuksesi valonauttajien ja maailmankaikkeuden tukeen vahvistuu, alat myös huomata helpommin runsautta ja mahdollisuuksia ympärilläsi.

3.Saavutat kokonaisvaltaista hyvinvointia omassa elämässäsi

Kun alat työstämään omaa energiaasi ja chakrojasi enkeleiden avulla, saavutat kokonaisvaltaista hyvinvointia omassa elämässäsi. Chakratyöskentelyn tehokkuus piilee siinä, että sen kautta et paranna vain ainoastaan yhtä osa-aluetta elämässäsi, vaan hyvinvointisi kohenee täysin, kaikilla mahdollisilla tavoilla. Enkeleiden energia tässä kohtaa tekee tämän kaiken vieläkin paremmaksi, sillä tiedät, että sinulla on aina olemassa voimalliset valojoukot auttamassa ja tasapainottamassa energiaasi, mitä tahansa eteesi tuleekaan. Chakrojen työstämisestä enkeleiden avulla seuraa nimittäin myös se positiivinen ilmiö, että vastoinkäymiset eivät enää vedä energiaasi alas. Alat nähdä asiat korkeammasta näkökulmasta ja tiedät, että pystyt milloin tahansa (ja enkeleiden avulla) nostamaan itsesi taas korkeammalle.

Kun alat vahvistaa 7 päächakraasi enkeleiden avulla sinä:

  • Alat luottamaan siihen, että elämä kannattelee sinua (juurichakra).
  • Ymmärrät, kuinka elämästä nauttiminen tuo sinulle runsautta (sakraalichakra).
  • Astut omaan voimaasi ja rohkenet tavoitella unelmiasi (solar plexus).
  • Muutut magneetiksi runsaudelle rakkauden voimalla (sydänchakra).
  • Lähetät selkeitä intentiota maailmankaikkeudelle luodaksesi runsautta (kurkkuchakra).
  • Kuulet intuitiosi ohjauksen selkeästi. (Otsachakra).
  • Linjaudut korkeampaan voimaan ja vastaanotat maailmankaikkeuden tukea unelmiisi (kruunuchakra).

Näin koko elämäsi kokonaisvaltaisesti eheytyy ja sinä nouset korkeammalle taajuudelle, jossa elämäsi kulkee kevyesti eteenpäin. Tiedät, että vaikka haasteita tulisi, ne eivät enää vedä sinua maahan. Ymmärrät, mikä merkitys sinulla itselläsi on oman elämäsi luojana ja olet omassa voimassasi.

Tulen aivan pian jakamaan lisää tärkeitä vinkkejä siihen, kuinka voit aloittaa chakratyöskentelyn enkeleiden kanssa vieläkin syvemmin. Liity mukaan uutiskirjeeni tilaajaksi, niin kuulet niistä ensimmäisten joukossa! Liittymislahjana saat myös maksuttoman oppaan sielusi todelliseen voimaan. 

Liity mukaan tästä