Blogi

BLOGI | Sielun Kipinä

3 tärkeää keinoa, joilla enkelit voivat auttaa sinua jumiutuneessa tilanteessa
{
06.10.2020

Tuntuuko sinusta, että elämäsi on tällä hetkellä jumissa – asiat eivät tunnu etenevän lainkaan etkä oikein tiedä, kuinka pääsisit taas eteenpäin elämässäsi? Sinulla on tunne kuin tarpoisit suossa tai paksussa lumihangessa ja se saa sinut ärsyyntyneeksi ja turhautuneeksi. Tiedän tunteen, koska olen ollut tuossa samassa tilanteessa niin monta kertaa itsekin!

Tällaiseen jumittavaan tilanteeseen on kuitenkin mahdollista saada myös apua. Sinun enkelisi ovat lähelläsi ja voivat auttaa sinua tärkeillä tavoilla niin, että olosi keventyy ja pystyt näkemään tilanteesi uudesta näkökulmasta.

1.Korkeampi ymmärrys 

Enkelisi voivat auttaa sinua näkemään elämäsi korkeammasta perspektiivistä ja ymmärryksestä käsin. He voivat auttaa sinua ymmärtämään, että jokaisen ihmisen elämässä tulee kausia, jolloin asiat eivät tunnu etenevän siten, kuin itse toivoisi. On täysin normaalia, että elämässä erilaiset syklit vaihtelevat: Välillä mennään eteenpäin vauhdilla ja välillä taas hieman hitaammin. Hitaampi eteneminen ei silti tarkoita sitä, etteikö asiat etenisi lainkaan. Joskus taas meissä itsessämme tapahtuu tällaisena hitaampana ajanjaksona valtavaa henkistä kehittymistä, joka on tarpeen, jotta voimme taas pian viedä elämäämme eteenpäin.

Pyydä enkeleiltäsi apua, jotta voit huomata syvemmän merkityksen tilanteessasi. Muista, että jokaisella tapahtumalla ja ajanjaksolla elämässäsi on jokin korkeampi tarkoitus, joka usein avautuu sinulle vasta myöhemmin. Älä soimaa itseäsi tästä tilanteesta. Ymmärrä, että tämä tilanne kasvattaa sinua tärkeällä tavalla.

Kun kaipaat korkeampaa ymmärrystä tilanteeseesi, pyydä avuksesi arkkienkeli Razielia. Arkkienkeli Raziel auttaa sinua näkemään jumalallisen tarkoituksen tilanteessasi. Hän auttaa sinua myös muistamaan yhteytesi korkeimpaan, jotta voit ymmärtää, että kaikki tapahtuu elämässäsi tarkoituksella. Koska olet itse osa korkeampaa voimaa ja jumaluutta, sinulla on myös vahva luomisvoima, jolla voit tehdä muutoksia elämässäsi. Raziel auttaa sinua myös unelmiesi manifestoinnissa.

Ymmärrä, että tämä tilanne kasvattaa sinua tärkeällä tavalla.

2. Hyväksyminen ja luottamus

Jumiutuneeseen tilanteeseen saattaa auttaa jo se, että hyväksyt tilanteen sellaisena kuin se on. Älä yritä vastustella tätä tilannetta, vaan anna sen kehittyä omalla painollaan. Muista, että elämä virtaa, vaikka sinusta tuntuisi siltä, että mitään ei tapahdu. Voit ajatella: Nyt on siis tällainen hetki, pian voi olla jotain aivan muuta.

Koeta löytää positiivisia asioita myös niistä hetkistä, kun asiat eivät tunnu etenevän aivan siten, kuin toivoisit. Tee asioita, jotka saavat sinut hyvälle mielelle ja nostavat värähtelyäsi. Muista, että omaan värähtelyysi voit vaikuttaa aina, vaikka tilanne olisi mikä! Voit myös aina valita oman suhtautumistapasi tilanteeseesi. Voit tässä hetkessä päättää, että vaikka tilanne tuntuu olevan jumissa, sinun ei silti tarvitse murehtia sitä koko ajan.

Muistele menneisyyttäsi – olet varmasti ollut jumittavassa tilanteessa aiemminkin ja selvinnyt siitä hyvin! Sama tulee tapahtumaan myös nyt, joten pysy luottamuksen energiassa. Ennemmin tai myöhemmin asiat lähtevät jälleen liikkeelle. Itse asiassa jo asian hyväksyminen voi aikaansaada sen, että alat jälleen huomaamaan ympärilläsi olevia mahdollisuuksia ja saat uusia oivalluksia ja inspiraatiota.

Tilanteen hyväksymisessä ja luottamuksen kasvattamisessa sinua auttaa arkkienkeli Gabriel. Hän auttaa sinua pääsemään eroon huolista ja murheista, jotta sinun on helpompi siirtyä luottamuksen ja keveyden energiaan.

Jo asian hyväksyminen voi aikaansaada sen, että alat jälleen huomaamaan ympärilläsi olevia mahdollisuuksia.

3.Rauhoittuminen

Jumiutunut tilanne on voinut syntyä elämääsi yksinkertaisesti siitä syystä, että sinun on nyt tarpeen rauhoittua hetkeksi. Ota siis tämä tilanne vastaan tarpeellisena lepona ja muista, että joskus kasvumme vaatii sitä, että rauhoitumme sulattelemaan jo tapahtuneita asioita. Ja koska pian elämäsi alkaa taas virrata vauhdikkaammin eteenpäin, sinun on syytä myös kerätä voimia ja antaa palautumiselle tilaa.

Rauhoitu siis tähän hetkeen. Anna sen olla sitä, mitä se nyt on. Hyväksy ärsyyntymisen ja turhautumisen tunteet, älä yritä sulkea niitäkään pois mielestäsi. Voit aivan rauhassa tuntea niitä ja sitten päästää niistä irti. Ymmärrä, että niissä vellominen ja niihin takertuminen ei vie sinua eteenpäin.

Hiljenny niin usein, kuin koet tarpeelliseksi. Muutamankin minuutin hiljentyminen auttaa sinua pääsemään yhteyteen niin oman sielusi kuin myös valonauttajien kanssa. On erittäin tärkeää, että vaikka tilanteesi turhauttaa ja stressaa sinua, et kuitenkaan sulje itseäsi omalta intuitioltasi ja yhteydeltä omiin valonauttajiisi. 

Jos rauhoittuminen ja rauhallisuus tuntuvat vaikeilta, pyydä avuksesi arkkienkeli Urielia. Hän auttaa sinua pääsemään rauhallisempaan mielentilaan, josta käsin myös tämän tilanteesi korkeamman tarkoituksen ymmärtäminen on helpompaa.

On erittäin tärkeää, että et sulje itseäsi omalta intuitioltasi ja yhteydeltä omiin valonauttajiisi.

BONUS: Älä unohda unelmiasi

Kun elämä tuntuu jumiutuneelta, unelmien ajattelu voi olla haastavaa. Muista, että jumiutuneessakin tilanteessa sinun kannattaa pitää mielessäsi omat unelmasi ja tavoitteesi. On hyvä tiedostaa, että tämä jumiutunutkin tilanne voi olla hyvinkin tärkeä sinulle matkallasi kohti tavoitteitasi – et vain itse vielä tiedä, kuinka se sinua tulee palvelemaan!

Lataa tästä itsellesi maksuton opas sielusi todelliseen voimaan, sillä sinussa asuva viisaus ja luomisvoima auttavat sinua luomaan unelmasi todeksi sekä kokemaan runsautta, täyttymystä ja mielenrauhaa kaikilla osa-alueilla omassa elämässäsi.

Lataa tästä maksuton opas sielusi todelliseen voimaan