Blogi

BLOGI | Sielun Kipinä

3 keinoa, joilla vahvistat enkeliyhteyttäsi
{
01.10.2020

Enkelit ovat rakkaudellisia, upeita valonolentoja ja he ovat lähelläsi jatkuvasti. He haluavat kovasti olla yhteydessä sinuun ja hyppivät riemusta, kun pyydät heidän apuaan! He haluavat kovasti auttaa sinua, mutta vapaan tahtosi vuoksi eivät pysty sitä tekemään, ellet itse sitä heiltä pyydä.

Joskus sinusta saattaa kuitenkin tuntua siltä, että vaikka pyydät ja pyydät apua, silti yhteytesi enkeleihin tuntuu heikolta tai jopa olemattomalta. Olet saattanut jopa alkaa epäilemään, josko enkelit lainkaan kuulevat sinun pyyntöjäsi!

Haluan nyt vakuuttaa sinulle – epäilyyn ei ole tarvetta. Enkelit kuulevat sinut kyllä ja auttavat sinua. Joskus käy kuitenkin niin, että tietyistä asioista johtuen yhteytemme enkeleihin on heikentynyt. Tähän on kuitenkin olemassa vinkkejä ja tässä sinulle muutama sellainen.

1. Pysähdy ja rauhoitu ottamaan vastaan

Arkiset askareet, kiire ja stressi heikentävät sinun kykyäsi ottaa vastaan enkelten viestejä. Enkelit viestivät kyllä sinulle tällöinkin, mutta ellet pysähdy ja rauhoitu ottamaan noita viestejä vastaan, sinulle voi jäädä sellainen olo, ettei sinua ole autettu lainkaan. Kun siis pyydät enkeleiden apua johonkin asiaan, rauhoita tuo hetki ja anna sille sen tarvitsema aika. Pyri pääsemään itsekin seesteiseen mielentilaan, ja vasta siinä rauhallisessa mielentilassa tee pyyntösi enkeleille. Muista osoittaa pyyntösi joko omalle (suojelus)enkelillesi tai jollekin arkkienkeleistä, jotta pyyntösi menee varmasti oikeaan osoitteeseen!

Kun olet lähettänyt pyyntösi enkeleille, pysy edelleen mahdollisimman rauhallisena ja avaudu ottamaan vastaan se viesti, jonka he sinulle lähettävät. Se voi olla sinulle tärkeä laulu radiosta tai jokin sana tai lause radiojuontajan suusta, johon huomiosi kiinnittyy. Se voi olla lause lehden tai kirjan sivulla, erikoinen näky luonnossa, toistuva numero tai sana.. mitä vain, mikä todella tuntuu sinusta merkiltä! Luota itseesi, intuitioosi ja enkeleihisi. He haluavat olla yhteydessä sinuun ja he etsivät koko ajan erilaisia keinoja, joilla viestiä sinulle siten, että sinä ymmärrät.

Enkelit ovat rakkaudellisia, upeita valonolentoja. He ovat lähelläsi jatkuvasti ja hyppivät riemusta, kun pyydät heidän apuaan!

2. Pysyttele oikealla taajuudella

Enkelit toimivat erittäin korkealla ilon ja rakkauden värähtelytaajuudella. Mikäli koet, että et ole saanut enkeleiltä kaipaamiasi viestejä ja ohjausta, se voi johtua siitä, että olet ajatuksiesi ja tunteidesi tasolla jumiutunut negatiivisuuden kierteeseen. Mikäli pyörität koko ajan mielessäsi negatiivisia asioita, enkeleiden on hyvin vaikea antaa sinulle merkkejä – tai ainakaan sinä et silloin huomaa niitä.

Muista, että kaikki, niin negatiiviset kuin positiivisetkin ajatukset ja tunteet ovat sallittuja. Niitä ei tarvitse koettaa estellä, koska se saa vain aikaan vieläkin pahempia tunnelukkoja. Mutta niihin ei myöskään kannata jäädä kiinni. 

Jos sinusta tuntuu, että olet jumiutunut liian pitkäksi aikaa hyvinkin mataliin värähtelyihin ja sinun on vaikea päästää siitä irti, kokeile hoitaa itseäsi arkkienkeli Zadkielin violetilla liekillä:

 • Ota itsellesi rauhallinen hetki, hengitä muutaman kerran syvään sisään ja ulos. Anna mielesi rauhoittua hetken aikaa.
 • Kun tunnet olosi rauhoittuneeksi, kutsu arkkienkeli Zadkielin violetti liekki luoksesi sanomalla mielessäsi kolme kertaa: Minä olen violetti liekki, minä olen Jumalan tahtoma puhtaus.
 • Tunne ja näe, kuinka violetti liekki puhdistaa sinut kaikesta negatiivisesta energiasta.
 • Samalla tekniikalla voit puhdistaa myös esimerkiksi kotisi, jos se tuntuu sinusta tarpeelliselta.

Kun huomaat ilon elämässäsi ja keskityt pääosin positiiviseen, silloin enkelten on helpompi lähettää sinulle merkkejä ja viestejä – ja elämäsi muuttuu kaikinpuolin kevyemmäksi!

Enkelit toimivat erittäin korkealla ilon ja rakkauden värähtelytaajuudella. Mikäli koet, että et ole saanut enkeleiltä kaipaamiasi viestejä ja ohjausta, se voi johtua siitä, että olet ajatuksiesi ja tunteidesi tasolla jumiutunut negatiivisuuden kierteeseen.

3. Ole avoin

Enkelit pyrkivät jatkuvasti löytämään sellaisen viestintätavan, jonka kautta sinä ymmärrät heitä. Muista siis pysyä avoimena, sillä viestit voivat tulla myös sellaisessa muodossa, joka ei kenties ole sinulla itselläsi ollut mielessäsi. Ole avoin ja tarkkaile ympäristöäsi. Enkeleiden viestit voivat tulla lähestulkoon mitä kautta hyvänsä! Tässä muutamia esimerkkejä siitä, kuinka enkelisi voivat viestiä sinulle:

 • Lehtien ja kirjojen tekstit, huomiosi kiinnittyy tällöin johonkin sanaan tai lauseeseen, joka on vastaus kysymääsi asiaan tai muuten sinulle merkityksellinen
 • Radiosta kuuluvat laulut ja radiojuontajan sanat, jotka kiinnittävät huomiosi
 • TV-ohjelmien ja elokuvien tekstitykset, jokin sana tai lause kiinnittää huomiosi ja tuntuu viestiltä
 • Luonnon yksityiskohdat, jotka kiinnittävät huomiosi merkityksellisellä tavalla
 • Höyhenet
 • Yhtäkkinen rakkaudellinen ja lämmin olotila, joka ikään kuin vain tupsahtaa jostain
 • Erilaiset tuoksut, erityisesti ruusun tuoksu
 • Jonkun toisen ihmisen sanat, jotka tuntuvat tulevan juuri oikeassa muodossa ja juuri oikealla hetkellä (enkelit voivat käyttää myös toista ihmistä viestintuojana)

Muista, että enkeleiden viestit ovat aina rakkaudellisia ja tarkoitettu sinun parhaaksesi, Enkelit eivät koskaan halua pelotella sinua tai rajoittaa omaa vapaata tahtoasi. 

Silloinkin vaikka sinusta tuntuu, että olet pyytänyt ja pyytänyt etkä ole silti saanut apua, voit olla varma, että enkelisi ovat kuulleet sinua. 

Jos tilanteesi on sellainen, että se kuuluu sinun itse itsellesi sieluntasolla valitsemiisi oppiläksyihin, enkelit eivät voi tällöin puuttua sielunsopimukseesi, vaikka pyytäisitkin heidän apuaan. He ovat silti rinnallasi rakastaen ja tukien myös tämän vaikean ajanjakson aikana, mutta heidän on annettava sinun käydä läpi kokemuksesi. Yksikään valonolento ei vie sinulta sinun oppiläksyjäsi, koska ne ovat sinun kasvunmahdollisuuksiasi. 

Enkelisi auttavat sinua aina, kun pyyntösi tulee suoraan sielustasi. Siksi aina, kun pyydät enkelten apua, anna pyyntösi kummuta levollisesta, keskittyneestä olotilasta, sinun viisaasta sisimmästäsi ja sielustasi.